Ben iyiyim canım çok şükür uyku ve yorgunluk dışında yolunda gidiyor çok şükürİnşallah kuzumsen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Evet canım rakip olmuşuz
Aç yattigim günler midemin üstüne yatarak uyurdum ben aklında bulunsun açlıktan uyuyamazsanÖyle umuyorum canım
Gözün aydın canım çok sevindimKardesimin sonuclari temiz cikmis . Tekrat ederse noröloji goreecekmis
Afiyet olsun canım. Ekmeği bir dilime düşürsen daha hızlı kilo verebilirsin bence5 şubat menüm
Kahvaltı:11.00
2dilim kasar in erimisi
4zeytin
Kk beyaz peynir
1ck bal
2dilim tt ekmek
Ara:yarım bardak süt ile tarçınlı sekersiz türk kahvesi+elma
Aksam:16.00
4yk et sote
Salata
2kornison turşu
2bardak ayran
17.00
1avuç kuruyemiş
Su:2litre
Spor:kalça egzersizi(yapilacak denmisti
1saat tempolu yürüyüş
Adım sayım:10114Eki Görüntüle 3001530
Zipzip- Cordelia fesang @limonlutarcinlikek
Yaaa canım benim ona da kıyamam sana daBüyük kızım bana açık açık sen neden siskosun keşke zayıf olsan diyor
Ya her şeyden az az yemeye çalışıyorum eskisi gibi tek tip beslenmiyorum ama yine stres devreye girdi ben kaptan olmak istemiyorum yaLifli şeyler tüketmeye calis canım bu aralar fazla protein tukettiysen oda etkili olur
Deneyecegim canım sağolAç yattigim günler midemin üstüne yatarak uyurdum ben aklında bulunsun açlıktan uyuyamazsan
Haklsın aslında yarından itibaren deneyim canımAfiyet olsun canım. Ekmeği bir dilime düşürsen daha hızlı kilo verebilirsin bence
Yaaa canım benim ona da kıyamam sana da
Ya her şeyden az az yemeye çalışıyorum eskisi gibi tek tip beslenmiyorum ama yine stres devreye girdi ben kaptan olmak istemiyorum ya
bugün biraz daha iyiydim canım. semptomlar azalıyor. ama halsizlik var.
Fulya sende mi covid oldunbugün biraz daha iyiydim canım. semptomlar azalıyor. ama halsizlik var.
Çok şükür kaptanım bende şimdi soracaktım nasılsın diyebugün biraz daha iyiydim canım. semptomlar azalıyor. ama halsizlik var.
Çok şükür canım halsizlik vücudun yorgun düşmesinden kaynaklanıyor bol bol dinlenbugün biraz daha iyiydim canım. semptomlar azalıyor. ama halsizlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?