Uyanman için şekerim
Yaş şikesiNe şikesi?
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarcım
Günaydın canim ❤Hayırlı günler olsunben de akşamdan beri epey uyudum önceki uykusuz gecelerin acısı çıktı
Birazdan evi şöyle bir toparlayıp eşimle dışarıya çıkacağız yürüyüşü de aradan çıkartmış olurum inşallah
Günaydın canim ❤Herkese günaydınlarBen dün gece bişe yaptım. Ev ahalisi gecenin bi körü waffle yemek istedi. Söylene söylene yaptım. Keşke yapmakla kalsaydım
Neyse, yedik bi kere. Sonra baktım olacak gibi değil, gece eşimle sabahta kızımla konuştum. Bulunduğum bedende mutlu olmadığımı, artık oturup kalkarken bile zorlandığımı, kan değerleriminde kötüye gitmesiyle ciddiyetle zayıflama yoluna girdiğimi ve yemek yemeye çok eğimli bir yapım olduğu için en azından belli bir kiloya gelene kadar önüme engel koymamaları gerektiğini, nefsimi zorlamamalarını anlattım. İkisi de desteklediler. Sonra baktım gece eşim çocuğun abur cubur dolabını kurcalıyor. Hayırdır? dedim, ‘zararlı şeyleri kaldırıyorum, burda olduğunu bilirsen aklına düşer, gözün görmesin ki aklına gelmesin’ dedi
Günaydın ablacim ❤Günaydın
Ah güllü sultan aaaah uyandım zaten deUyanman için şekerim
Dünkü lokumdan anlamıştımAh güllü sultan aaaah uyandım zaten defeci şekilde adet ağrısıyla uyandım
Afiyet olsun güllümKahvaltı edip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?