Afiyet olsun canim ❤5 Şubat Menüm
09.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 tk gül reçeli
1 tk tereyağı
9 zeytin
11.00: 1 tabak meyveli mısır gevreği
14.30: 2 tabak limonlu pancar haşlama
1 dilim ekmek
16.40: 1 tabak meyveli mısır gevreği
19.30: 1 tabak fırında sardalya
1,5 kase maydanozlu soğan salatası
2 dilim ekmek
20.30: 1 fincan Türk kahvesi
1 tane mevlana şekeri
2 lt su
Zipzip- fesang Eki Görüntüle 3001632
Cordelia
Afiyet olsun kaptanim ❤
Günaydın canim ❤
G Ü N A Y D I N Ç I T I R K I Z L A R
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar❤
Günaydın canim ❤Günaydın herkese
Normal aslında sürekli kilomdan şikayet ettigim için birde diyet yaparken genelde akşam yemeğini onlardan erken yediğim için sanırım sürekli aklına kazınmış bu durum75 kg normal değil mi neden oyle bir dusunceye kapildi? Sen kendinle ilgili olumsuz şeyler soyluyormusun
Aman önemli birşey olmasın canım iyi gidiyor çok şükür hamilelikYerim seniiii ablaa
@EppekArasi önemli bir şey yok canım hayatın bazen bize kattığı stresler
Önemli bir şey yok canım çok teşekkür ederimhamilelik nasıl gidiyor
Günaydın kaptanımGünaydın canim ❤
Sagol canimAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın canim ❤
Canim kilo değişebilen bir şey üzülme. Hamile olduğunu biliyor mu kızın ?Büyük kızım bana açık açık sen neden siskosun keşke zayıf olsan diyor
Günaydın ablacim❤Günaydıııııınnnnnn
Afiyet olsun bitanemElhan imin paylastigi tarcinli kahveyi icip ardindan hemen su 15dklik sporu aradan cikaracagim gun icinde adimlara devam yine. Dun komsularla bulystuk bugun de arkadaslarimla buluscaz ailecek. Iyi geldi evden cikmak. Calisjayi bile evden yapinca cok fazla evde kalir oldum. Pazartesiden cumaya her isgunu evdeyiz kecburen. Su ofisler bur acilsa da normal hayata donebilsek
Saracik heyecan veriyorsunEvet canım rakip olmuşuzben diyetisyene başladım ve harfiyen uyuyorum asıl sen hazırmısın yenilmeye
Harika bir diyet menüsüSabah
Küçük hammurger ekmeğinde tost
Çay kaşığı kadat tereyağlı reçel. 1 çay kaşığı reçel
Az yağda yumurta
Arada 10 adet karişik kuruyemiş
Öğlen yarım döner
Ara
Kahve
Akşam
Salata
Izgara et.
Yumruk kadar dan az lavaş
Sagol canim. Evden cikmak bile iyi geliyir. Artik markete bile gitsem o bile iyi geliyir adetaAfiyet olsun bitanemben de hanimcimdan öğrendim tarçınlı kahveyi
Gün içinde ne yiyeceğini de planla bir taraftan. Cantanda kriz anı için bir şeyler olsun. Fıstık, üzüm, hurma, kayısı, ceviz , galeta vb....Keyifli geçsin buluşmaniz.
Cok iyi yapmissin canim. Iyi gelmistir uykunu almak.Hayırlı günler olsunben de akşamdan beri epey uyudum önceki uykusuz gecelerin acısı çıktı
Birazdan evi şöyle bir toparlayıp eşimle dışarıya çıkacağız yürüyüşü de aradan çıkartmış olurum inşallah
Ohhh çok şükürHayırlı günler olsunben de akşamdan beri epey uyudum önceki uykusuz gecelerin acısı çıktı
Birazdan evi şöyle bir toparlayıp eşimle dışarıya çıkacağız yürüyüşü de aradan çıkartmış olurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?