Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun kaptanim ❤

G Ü N A Y D I N Ç I T I R K I Z L A R

Günaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın kızlar❤
Günaydın canim ❤

Günaydın herkese
75 kg normal değil mi neden oyle bir dusunceye kapildi? Sen kendinle ilgili olumsuz şeyler soyluyormusun
Normal aslında sürekli kilomdan şikayet ettigim için birde diyet yaparken genelde akşam yemeğini onlardan erken yediğim için sanırım sürekli aklına kazınmış bu durum
Yerim seniiii ablaa

@EppekArasi önemli bir şey yok canım hayatın bazen bize kattığı stresler

Önemli bir şey yok canım çok teşekkür ederim hamilelik nasıl gidiyor
Aman önemli birşey olmasın canım iyi gidiyor çok şükür hamilelik

Elhan imin paylastigi tarcinli kahveyi icip ardindan hemen su 15dklik sporu aradan cikaracagim gun icinde adimlara devam yine. Dun komsularla bulystuk bugun de arkadaslarimla buluscaz ailecek. Iyi geldi evden cikmak. Calisjayi bile evden yapinca cok fazla evde kalir oldum. Pazartesiden cumaya her isgunu evdeyiz kecburen. Su ofisler bur acilsa da normal hayata donebilsek

Afiyet olsun bitanem ben de hanimcimdan öğrendim tarçınlı kahveyi
Gün içinde ne yiyeceğini de planla bir taraftan. Cantanda kriz anı için bir şeyler olsun. Fıstık, üzüm, hurma, kayısı, ceviz , galeta vb....Keyifli geçsin buluşmaniz.

Harika bir diyet menüsühamburger ekmeğini beyaz tercih etme.

Sagol canim. Evden cikmak bile iyi geliyir. Artik markete bile gitsem o bile iyi geliyir adeta cok haklisin canim atayim birseyler cantama

Cok iyi yapmissin canim. Iyi gelmistir uykunu almak.
Planlar da harika ohh miss gibi temiz hava, simdiden iyi yuruyusler. Iyyi pazarlar

Herkese günaydınlar Ben dün gece bişe yaptım. Ev ahalisi gecenin bi körü waffle yemek istedi. Söylene söylene yaptım. Keşke yapmakla kalsaydım
Neyse, yedik bi kere. Sonra baktım olacak gibi değil, gece eşimle sabahta kızımla konuştum. Bulunduğum bedende mutlu olmadığımı, artık oturup kalkarken bile zorlandığımı, kan değerleriminde kötüye gitmesiyle ciddiyetle zayıflama yoluna girdiğimi ve yemek yemeye çok eğimli bir yapım olduğu için en azından belli bir kiloya gelene kadar önüme engel koymamaları gerektiğini, nefsimi zorlamamalarını anlattım. İkisi de desteklediler. Sonra baktım gece eşim çocuğun abur cubur dolabını kurcalıyor. Hayırdır? dedim, ‘zararlı şeyleri kaldırıyorum, burda olduğunu bilirsen aklına düşer, gözün görmesin ki aklına gelmesin’ dedi

Şimdi gelelim günlük spora. Cordelia kaptanım sabah bi kalktım kalça ağrıyor. Aynı bölgeyi her gün çalıştırmak konusunda emin olamadım. Eylem hocanın video açıklamasına baktığımda o da haftada 2-3 gün diye tavsiye ediyordu, aralarsa karın videolarıma bakabilirsiniz diyordu. Bende 15 dklık tüm vücut antremanını seçtim. Seçmez olaydım.. 15 dk boyunca sadece 5.dakikada 30 saniye dinlenme var ama başlayınca bitirmek istedim.

Sonra da sayacımı sıfırlayıp zumba yaptım, dün burda konuşulunca çok canım çekti, bayadır da yapmıyordum.

İşte böyle. Şimdi Türk kahvesi yaptım kendime, afiyetle içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…