Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin canim❤❤
Sen neden Masterfite girmedin? Sayılar eşit değil?
Gireyim mi ki fark etmezse mavi takimda olabilirim
Bugünde 7 bin adimdayim simdi :)
Çayımı aldım geçmişteyim. Beni merak etmeyin.
Afiyet olsun canim❤
Mutlu pazarlar Kaptanim

Kasıp kavuracağim duman edeceğim ortalığı cuma günü korkun benden
valla geçen hafta sabittin. bu hafta olur mu olur
destek olmaları çok güzel canım. sevindim.

destek olmaları çok güzel canım. sevindim.
Kuzum ben defalarca başlayıp bıraktığım için pek ciddiye alınmamışım. Yoksa dikkat ettiğimin farkındalar ama geçici bir heves gözüyle bakıyorlarmış. Bu kez ciddiyetimi anlattım. Şimdi iş başa düşüyor artık

Günaydın herkese
Günaydın hamisim.
Günaydıııııınnnnnn
Günaydın Elhanımmmm.
Günaydın kızlarcım
Günaydın kaptanım.
Günaydın canım. İyi gezmeler.
Canım ağrıması çok güzel demek ki güzel yerler çalışmış zaten 5 gün yapacağız ama sen bilirsin istediğin video yapabilirsin yine 750 puan olur.
Günaydın PastelFitim.
Seni kıyma gibi yemek isterdim. bak seeeeeennn
Canımsın. Spora çözüm bul. Bu hafta çok sıkı rekabet var prenses.
birbeste hepimizi ağlattı.
Günaydın emoji prensesim.
Günaydın kızlar
Günaydın aşkilitom.
Günaydın manzaralar kraliçesi kaptanım.

fesang ne durumdasin? 60kiloyum beni artı gelince bile aldı. Yarın kesin alır.
valla al ver olmayınca kaptanlık yarışının da anlamı olmuyor
kuzum ben burada yazışmalardan herkesin diyete motivasyonunu da görüyorum. senin cumaya eksi geleceğinden emindim.

valla al ver olmayınca kaptanlık yarışının da anlamı olmuyor
kuzum ben burada yazışmalardan herkesin diyete motivasyonunu da görüyorum. senin cumaya eksi geleceğinden emindim.
Geçen hafta fesangi alıp migimi versen takımın şampiyondu. Bence oyunun daha çekişmeli olması için gerektiğinde yapmak lazım. Ama tabii ki kaptanların kararına saygım sonsuz.

Geçen hafta fesangi alıp migimi versen takımın şampiyondu. Bence oyunun daha çekişmeli olması için gerektiğinde yapmak lazım. Ama tabii ki kaptanların kararına saygım sonsuz.
aslında ben al ver den yanayım. ama geçen hafta hastaydım. başım çok zonkluyordu. tabloya baktım kapattım böyle kalsın dedim.

Spor olmadan diyet boş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…