Hosgeldin canim❤❤
Gireyim mi ki fark etmezse mavi takimda olabilirimSen neden Masterfite girmedin? Sayılar eşit değil?
Afiyet olsun canim❤Çayımı aldım geçmişteyim. Beni merak etmeyin.
Mutlu pazarlar Kaptanim
Bence gir. Rakip olalım.Hosgeldin canim❤❤
Gireyim mi ki fark etmezse mavi takimda olabilirim
Bugünde 7 bin adimdayim simdi :)
Afiyet olsun canim❤
Mutlu pazarlar Kaptanim
valla geçen hafta sabittin. bu hafta olur mu olurKasıp kavuracağim duman edeceğim ortalığı cuma günü korkun benden
destek olmaları çok güzel canım. sevindim.Herkese günaydınlarBen dün gece bişe yaptım. Ev ahalisi gecenin bi körü waffle yemek istedi. Söylene söylene yaptım. Keşke yapmakla kalsaydım
Neyse, yedik bi kere. Sonra baktım olacak gibi değil, gece eşimle sabahta kızımla konuştum. Bulunduğum bedende mutlu olmadığımı, artık oturup kalkarken bile zorlandığımı, kan değerleriminde kötüye gitmesiyle ciddiyetle zayıflama yoluna girdiğimi ve yemek yemeye çok eğimli bir yapım olduğu için en azından belli bir kiloya gelene kadar önüme engel koymamaları gerektiğini, nefsimi zorlamamalarını anlattım. İkisi de desteklediler. Sonra baktım gece eşim çocuğun abur cubur dolabını kurcalıyor. Hayırdır? dedim, ‘zararlı şeyleri kaldırıyorum, burda olduğunu bilirsen aklına düşer, gözün görmesin ki aklına gelmesin’ dedi
Yok canım 2022' ye girince değişmiyor muydu o
Öldürsem yeridir bugün hâlâ sabitvalla geçen hafta sabittin. bu hafta olur mu olur
destek olmaları çok güzel canım. sevindim.
Kuzum ben defalarca başlayıp bıraktığım için pek ciddiye alınmamışım. Yoksa dikkat ettiğimin farkındalar ama geçici bir heves gözüyle bakıyorlarmış. Bu kez ciddiyetimi anlattım. Şimdi iş başa düşüyor artıkdestek olmaları çok güzel canım. sevindim.
Günaydın hamisim.Günaydın herkese
Günaydın Elhanımmmm.Günaydıııııınnnnnn
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlarcım
Günaydın canım. İyi gezmeler.Hayırlı günler olsunben de akşamdan beri epey uyudum önceki uykusuz gecelerin acısı çıktı
Birazdan evi şöyle bir toparlayıp eşimle dışarıya çıkacağız yürüyüşü de aradan çıkartmış olurum inşallah
Canım ağrıması çok güzel demek ki güzel yerler çalışmış zaten 5 gün yapacağız ama sen bilirsin istediğin video yapabilirsin yine 750 puan olur.Şimdi gelelim günlük spora.Cordelia kaptanım sabah bi kalktım kalça ağrıyor. Aynı bölgeyi her gün çalıştırmak konusunda emin olamadım. Eylem hocanın video açıklamasına baktığımda o da haftada 2-3 gün diye tavsiye ediyordu, aralarsa karın videolarıma bakabilirsiniz diyordu. Bende 15 dklık tüm vücut antremanını seçtim. Seçmez olaydım.. 15 dk boyunca sadece 5.dakikada 30 saniye dinlenme var ama başlayınca bitirmek istedim.
Eki Görüntüle 3001684
Sonra da sayacımı sıfırlayıp zumba yaptım, dün burda konuşulunca çok canım çekti, bayadır da yapmıyordum.
Eki Görüntüle 3001686
İşte böyle. Şimdi Türk kahvesi yaptım kendime, afiyetle içeceğim.
Günaydın PastelFitim.Günaydın
Seni kıyma gibi yemek isterdim. bak seeeeeennn
Günaydın emoji prensesim.günaydınnn
Günaydın aşkilitom.Günaydın kızlar
Günaydın manzaralar kraliçesi kaptanım.
valla al ver olmayınca kaptanlık yarışının da anlamı olmuyor
Geçen hafta fesangi alıp migimi versen takımın şampiyondu. Bence oyunun daha çekişmeli olması için gerektiğinde yapmak lazım. Ama tabii ki kaptanların kararına saygım sonsuz.valla al ver olmayınca kaptanlık yarışının da anlamı olmuyor
kuzum ben burada yazışmalardan herkesin diyete motivasyonunu da görüyorum. senin cumaya eksi geleceğinden emindim.
64 bir rakam la kaybettin beni Antep guzeli hemşommmm Antep fıstığı m benim
Canikommm kimseyi vermeye niyetim yok
aslında ben al ver den yanayım. ama geçen hafta hastaydım. başım çok zonkluyordu. tabloya baktım kapattım böyle kalsın dedim.Geçen hafta fesangi alıp migimi versen takımın şampiyondu. Bence oyunun daha çekişmeli olması için gerektiğinde yapmak lazım. Ama tabii ki kaptanların kararına saygım sonsuz.
Spor olmadan diyet boş zatenGünaydın hamisim.
Günaydın Elhanımmmm.
Günaydın kaptanım.
Günaydın canım. İyi gezmeler.
Canım ağrıması çok güzel demek ki güzel yerler çalışmış zaten 5 gün yapacağız ama sen bilirsin istediğin video yapabilirsin yine 750 puan olur.
Günaydın PastelFitim.
Canımsın. Spora çözüm bul. Bu hafta çok sıkı rekabet var prenses.
birbeste hepimizi ağlattı.
Günaydın emoji prensesim.
Günaydın aşkilitom.
Günaydın manzaralar kraliçesi kaptanım.
Katılıyorum. Kişiyi kaybetmek üzüyor ama diğer türlü anlamsızvalla al ver olmayınca kaptanlık yarışının da anlamı olmuyor
kuzum ben burada yazışmalardan herkesin diyete motivasyonunu da görüyorum. senin cumaya eksi geleceğinden emindim.
Aminnnn resim resim resim.Canikommm kimseyi vermeye niyetim yokkuaföre geldim şimdi boya için inşallah bu sefer güzel olur aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?