- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Döv ablam dövKız sidoş doveyim mi şimdi
Neredesin bakiyimsinyalleri iyi gondermişim
İyiyim canım elhamdülillah. Sizler nasılsınız. Ben de çok özledim inan. Eva yapıyor musun hala. Onu da çok özledim. İple çekiyorum kavuşacağım günüHoşgeldin canım. Çok özledik senin Nasılsın beybim.
Filiz Elif_eylul oldu buraya gelmez. Sen onu bul diye yazdım nickini.
Ben iyiyim. Korona süreci yaşadım. Kilo aldım. Cuma diyete başladım . Eva Yapıyorum canım. Ben Mirayım. Yapmasam olmaz.Döv ablam dövkayboldum anca buldum buranın yolunu. Ama kavuştuk uzunca bir süre buralarda olacağım. Zipzip- kaptanım uygun görürse tabi
İyiyim canım elhamdülillah. Sizler nasılsınız. Ben de çok özledim inan. Eva yapıyor musun hala. Onu da çok özledim. İple çekiyorum kavuşacağım günü
Gecmis olsun canimTeşekkür ederim çok şükür biraz öksürük var. Çok hareket edince yoruluyorum öksürüyorum biraz. Evde oğlanla koşturmaca oynuyoruz. Hareketsiz kala mıyoruz. Dün 6000 adım atmışız evde.
Tabi ki canim ne zaman başlamak istersen baslayabilirsinDöv ablam dövkayboldum anca buldum buranın yolunu. Ama kavuştuk uzunca bir süre buralarda olacağım. Zipzip- kaptanım uygun görürse tabi
İyiyim canım elhamdülillah. Sizler nasılsınız. Ben de çok özledim inan. Eva yapıyor musun hala. Onu da çok özledim. İple çekiyorum kavuşacağım günü
Allah şifa versin canım. menülerini oturt devamı geliyor zaten. ama mideyi küçültmek ve glisemik indeksi düşük beslenmek. daha önce başardın, ben yeniden başaracağına inanıyorum.Sağol cnm
Menuleri oturtmaya calisiyorum
Dizim ayni cnm bi degisiklik yok
Ayın 15 inde randevum var
1 aydir belim tutulmustu bikac gündür biraz daha iyi, ona cok sevindim
Bjr gün dizimde geçerse kurban adadim
Ben de aldım canım. Çok hem de. Ama buraya geldim ya veririm Allahın izniyleBen iyiyim. Korona süreci yaşadım. Kilo aldım. Cuma diyete başladım . Eva Yapıyorum canım. Ben Mirayım. Yapmasam olmaz.
Yok canım burada yarışmadım. Ama ilk sayfayı okudum. Çok eğlenceli bir yer belli ki. Baya masterfitTabi ki canim ne zaman başlamak istersen baslayabilirsin
Sen burda hic yarismadin degil mi
Canım sarimsakli yoğurt ile kereviz harika oluyor.Sabah kahvaltıya misafirim vardı. Kerevizleri kesip fırınladim patates kızartması hissi olsun diye. Denemeyin bir halta benzemedi nimete laf etmek gibi olmasın.Elhan belki üstüne kıyma sosu ile güzel olur akşam öyle deneyeceğim
Evet kıyma sosu ve sarımsaklı yoğurt ile yiyeceğim akşam. Misafirlerim de börek yiyecek kilo alacaklarCanım sarimsakli yoğurt ile kereviz harika oluyor.
Tamam canim bekliyoruz cuma gunuYok canım burada yarışmadım. Ama ilk sayfayı okudum. Çok eğlenceli bir yer belli ki. Baya masterfitbu cuma geliyorum kilo bildirimimle geliyorum inşallah. Oruçlarım var bitsin başlıyorum
Ben ilk sizinle başladım cuma takımlarını hiç bilmiyorumTamam canim bekliyoruz cuma gunu
Masterfit bize heyecan katti cuma yarışmasi bittikten sonra
Diger takimlardan devam eden kalmadi nerdeyse
Yabancılar gibi yicez canım, haşlayıp ızgara yapıp tabakta birleştireceğiz. Tencere yemeğine sonGuzel bir paylasim
Bizde buraya eylul ayinda geldik canimBen ilk sizinle başladım cuma takımlarını hiç bilmiyorum
İnşallah cnmİnşallah geçer canım.
Neydim ne oldumAllah şifa versin canım. menülerini oturt devamı geliyor zaten. ama mideyi küçültmek ve glisemik indeksi düşük beslenmek. daha önce başardın, ben yeniden başaracağına inanıyorum.
Size de geçniş olsun. Oğlumla korona olduk biz. Eşimde belirti yok. 3 doz aşı olunca karartinaya girmiyormuş. Ben kilo verdim. İştahım kesildi. Dinlemedik de. Oğlan da hasta olunca geceleri uyandı mızladı . İyileşti koşturmaca başladı. Dün gece de uyumadı ağlado. Gece korkuttular sanırom.Ben iyiyim. Korona süreci yaşadım. Kilo aldım. Cuma diyete başladım . Eva Yapıyorum canım. Ben Mirayım. Yapmasam olmaz.
Allah şifa versin canım.Size de geçniş olsun. Oğlumla korona olduk biz. Eşimde belirti yok. 3 doz aşı olunca karartinaya girmiyormuş. Ben kilo verdim. İştahım kesildi. Dinlemedik de. Oğlan da hasta olunca geceleri uyandı mızladı . İyileşti koşturmaca başladı. Dün gece de uyumadı ağlado. Gece korkuttular sanırom.
Ben yarismada degilim siz bilirsiniz ama bence oyuncu degistirmenin de ayri bi heyecani vardiCanım kaptanlar eğer istiyorsa yapsın, belki bildikleri bir şey vardır O yüzden yapmıyorlardir.
Canim tadını mi begenmedin görüntüsünü mu? Akşam sarımsaklı yoğurt yap üzerine nane gezdir ziyan olmasın. Ben daha önce yaptım fena değildi.Sabah kahvaltıya misafirim vardı. Kerevizleri kesip fırınladim patates kızartması hissi olsun diye. Denemeyin bir halta benzemedi nimete laf etmek gibi olmasın.Elhan belki üstüne kıyma sosu ile güzel olur akşam öyle deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?