4 gun var canim bence inersin 9 li rakamlarateşekkür ederim canım cumaya kadar 600 gramıda verip 90 lı kiloda olsam çok güzel olur
Teşekkür ederim canım sağol ❤
Cok mutlu oldum takima dahim olduğum için inşallah bu sefer başarılı olucam
Günaydın kaptanim
İnanıyorum bu sefer olucak
Insallah canim hedefine ulasmadan ayrilma bu defa
Bebeğinde büyümüştür emziriyor musun daha
Sagol kaptancim. Cumaya daha da guzel eksilerle gelcemEksiyle gelmissin canim tebrik ederim
canım çok geçmiş olsun. buralarda yoktum. şimdi nasılsın?Bugün sanki bir tık daha iyi gibi canım. Halsizlik sürüyor ama.
Bizim aile hekimi senin gibi mide bulantısı vakasını yönlendirmiş kovit çıkmış. Normal doktora gidince gribal enfeksiyon diyor test yapmıyorlar. Bende doktora gittim abimde gitti bize bronşit dedi. Aile hekimleri veya Kovit poliklinikleri yönlendiriyor sanırım.Ağır bir gribal enfeksiyon geçiyorum canım miyde bulantısından birşey yiyemiyorum
İnşaallah canım ilaç verdi bakalım daha birşey yemedim umarım bulanmaz yiyince.
Saol canım
Yok canım yapmadı enfeksiyon senin ki dedi kovit değil degilmis..doktor kan tahlili yaptı ..
Çok şükürcanım daha iyiyim. Halsizlik var. Sen nasılsın?canım çok geçmiş olsun. buralarda yoktum. şimdi nasılsın?
Ben de tartıda -100 gram eksik geldim. Benim ki rejim gibi olmuyor.Eksiyle gelmissin canim tebrik ederim
Olsun canim ekside olman guzel cumartesi başlamıştin zatenBen de tartıda -100 gram eksik geldim. Benim ki rejim gibi olmuyor.
eheheh benim bildirim yok tabiHu hu Bildirim için danışmaya bekliyoruz.
Bildirmiş olan bu mesajı yok sayabilir.
Gayet guzel bir eksi tebrik ederim canim
Merhaba canım.hicte az değil tabiki WC etkili ama çıkamadığin halde bu kadar vermişsin kendine haksızlık etme
nasıl yaaaValla bana annem de dahil olmak üzere herkes kilo ver diyor
Hoşgeldin canım benimnasıl yaaa
bana da annem ,kv, halam, kocam vs. hepsi yeter daha zayıflama diyor. ilginç
Harikadin canim
Canim her vucutta her kilo farkli duruyor. Bir de her ailenin kilolu anlayisi da farklinasıl yaaa
bana da annem ,kv, halam, kocam vs. hepsi yeter daha zayıflama diyor. ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?