Sen sağlığına kavus.sonra ben sana soylerimNe kürü merak ettim canım
Süper7 Şubat 2022 p tesi bildirim
Cuma 68,1
P tesi bugün 66.8
1,3 kg eksi.
@fesang @KarlarKralicesiZipzip-
Akşama kadar okuldayim tatlım. Öğlen yemek yemicem kusura bakma.Hepsini yeme abla yarısını ye diğer yarısını bana yolla.tok dahi olsam simiti hemen yerimpatlat popona bir şaplak kendine gel canımı sıkma de
Kordişim yapma kuzum...pasteli de götür kıyamam ona
Tamam olurAkşama kadar okuldayim tatlım. Öğlen yemek yemicem kusura bakma.
Yarın ismarlayim sana olur mu
Yok kız benim kur yapacak halim mi var hayatta yapmam uzun süre birşey..Sen sağlığına kavus.sonra ben sana soylerim
Nooo ben 60 olacağım. Tek başına.Kordişim yapma kuzum...pasteli de götür kıyamam ona
Afiyet olsun canim.Tamam olurbende kendime menemen yapayım bari
Kanda ki enfeksiyon seni halsiz yapmış canım şifani versin rabbim inşallahYok kız benim kur yapacak halim mi var hayatta yapmam uzun süre birşey..
en sevdiğim tavuklu salata yi yiyememisim
Görürsün senNooo ben 60 olacağım. Tek başına.
Ne oldu size böyle altın kızlarGel sarılalım
Sağol ablamAfiyet olsun canim.
Menunu hatirlamiyorum yaa ne yedin bu kadar arti geldin bir bakayim tekrarGünaydın.
Cuma 56.0
Pazartesi 57.1
Fark + 1.1 gr.özür dilerim, gülmeye tutamadim kendimi
Cok fena olmus hafta sonu.
Bi daha böyle yapmasam bari.
@MaYa_MiLaZipzip-
Okulda herkes bana çok zayıflamışsın diyor
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar
Günaydın kaptanimBen Günaydın dedim mi? Herkese günaydın. Çok güzel bir hafta olur inşallah. Sağlık ve mutluluk dolu.
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanim7 Şubat 2022 p tesi bildirim
Cuma 68,1
P tesi bugün 66.8
1,3 kg eksi.
@fesang @KarlarKralicesiZipzip-
Sorma mis kokulum. Gülom regl oldu da bana ne oldu kimse bilmiyorNe oldu size böyle altın kızlar
Amin canım ne yaşıyorum ben bu hastalıkta anlamadım 4 mevsim gibi oldu . bu sabah da bademcigim şişmiş öğle uyandımKanda ki enfeksiyon seni halsiz yapmış canım şifani versin rabbim inşallah
Yumurta yiyormusun hala ?Sorma mis kokulum. Gülom regl oldu da bana ne oldu kimse bilmiyor
Bu aralar yaşadığın bir stres sıkıntı yada bir olay oldu mu canım.bazen vücut bu şekilde tepki verebilirmis.Amin canım ne yaşıyorum ben bu hastalıkta anlamadım 4 mevsim gibi oldu . bu sabah da bademcigim şişmiş öğle uyandım
Teşekkür ederim bitanem de hak ettiğimden değil gıcıklık olsun.Afiyet olsun Elhanım sen çoktan hakettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?