- 30 Kasım 2014
- 29.832
- 131.797
- 798
1.65 imBenim üst bedenim gürbüz olduğu için 38’de zayıflamıyo, 36 daha iyi olur
Senin boyun kaç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.65 imBenim üst bedenim gürbüz olduğu için 38’de zayıflamıyo, 36 daha iyi olur
Senin boyun kaç canım
Kız çocukları çok fena oluyoÇünkü kızım sağolsun dün hiç durmadı abla. İnan iftar saati geçti 1 bardak su bile içemedim. Eşim geldi ancak öyle hazılayabildim. En kısa olacakta mantı vardı elimde. Herhalde 2 yaş sendromları. Ne telefonu elime alabildim ne spor yapabildim. Açken ben çok sinirleniyorum. Normalde 36 saatlik açlık yapacaktım ama dün kızım sınırlarımı zorlayınca 24 saatte bıraktım. Tahammül edemeyecek duruma geldimbez değiştirmiyor, üstünü çıkarıyor giyinmiyor, beni tuvalete yollamıyor, yemek yaptırmıyor, su içirmiyor.
Geldim tatlım bugün nasılsınYaz yaz rahatlarsın
Sağol canımbu acıya bi daha dikkat ederim
Afiyet olsun canım
Heh ben de fesang’a bunu yazacaktım. Çok kötüydüm duramadım dersin. Ama o zaman acile gitseydin de diyebilir. İdarenin lafının üstüne laf olmaz
Afiyet olsun canım
Günlümün Güllü Sultanı gelmiş![]()
Ayy deme pastelcimKız çocukları çok fena oluyobenimki de öyleydi küçükken. Kötü haber şu ki hala öyle
![]()
Ben de şimdi hazırlıyacağımkarnım acıktıdaha yemek olmadı
![]()
Bomba gibiyim sen nasılsınGeldim tatlım bugün nasılsın![]()
AyyyAyy deme pastelcimben 1-2 haftaya geçecek diye düşünüyordum.
Tahmin ettim olağanüstü bir durum olduğunu. Allah yardımcın olsun canım. Çocuğun bayağı yormuş seni. Sendromsuz büyüdük ve büyüttük şimdiki zamandaki anaların hakkı ultra cennet bence. Tatlım uzun süreli açlık çocuklu anneler için çok zor. Sabrına hayranım.Çünkü kızım sağolsun dün hiç durmadı abla. İnan iftar saati geçti 1 bardak su bile içemedim. Eşim geldi ancak öyle hazılayabildim. En kısa olacakta mantı vardı elimde. Herhalde 2 yaş sendromları. Ne telefonu elime alabildim ne spor yapabildim. Açken ben çok sinirleniyorum. Normalde 36 saatlik açlık yapacaktım ama dün kızım sınırlarımı zorlayınca 24 saatte bıraktım. Tahammül edemeyecek duruma geldimbez değiştirmiyor, üstünü çıkarıyor giyinmiyor, beni tuvalete yollamıyor, yemek yaptırmıyor, su içirmiyor.
Ben gönderildim, yerime cordelia mavi takıma alındıBu arada takımlar arası değişim oldu mu? Kimile kim yer değişti. Çok uzak kaldım o konuya.
Bombaları patlatmayi çok severim.Ben de şimdi hazırlıyacağım
Bomba gibiyim sen nasılsın![]()
OlduBombaları patlatmayi çok severim.
Moralim bozulur diye hafta başından beri benimle de uğraşmıyorsun
Ümidim tamamen kesildi yarisirim yarışmasına da kuru gürültü benimki. Büyük ihtimal bu son haftam canım. 60' lar uzak bir hayal. Sen kordişle devam etsen hayrına olacak.
Adim yarışmasından men mi edelim. Nasıl edelim.Selam kızlar beni. Şu adım yarışmasindan men edin
Sabah
kavurma Antep usulü eşim aldı bende yedim kepekli ekmekle 3/4 kaşık netten bulduğum resmi atım
Bir kase yoğurt
Saat 14. 00 de 3 kuru incir ,üzüm ,badem 2 tane ceviz
Akşam 16.20
Bir kase su kabak yemeği
Bir kase bulgur pilav
2/3 kaşık kurutulmuş biber patlıcan yemeği
Akşam kefir yeşil çay
Zipzip-
Bak teee oraya gelir yirim seniHey gidi elhan-dulillah![]()
Bombaları patlatmayi çok severim.
Moralim bozulur diye hafta başından beri benimle de uğraşmıyorsun
Ümidim tamamen kesildi yarisirim yarışmasına da kuru gürültü benimki. Büyük ihtimal bu son haftam canım. 60' lar uzak bir hayal. Sen kordişle devam etsen hayrına olacak.
Ben uzaya gider bulur getiririm
Kaçmiyorum canım takımlardan uzak durmayı düşünüyorum. Bu sabah aç karnına 65. 9 olmuş manyak ya beni deli etmek için elinden geleni yapıyor.Oldubiraz rahat bıraktım diye hemen kaçamazsın.Biraz kafa izni verdim sana
Bugün seni düşünerek 1 saat spor yaptımhiçbiyere bırakmam