- 30 Kasım 2014
- 29.831
- 131.792
- 798
kız nickini ve siteyi bildikten sonra açar kendi telefonundan okurBenim eşim biliyor ama kusura bakmasin telimi eline verip mesajlarımı da okutmam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız nickini ve siteyi bildikten sonra açar kendi telefonundan okurBenim eşim biliyor ama kusura bakmasin telimi eline verip mesajlarımı da okutmam.
Bugün iyiyim kaptanım tansiyonum oynuyor aradaGecmis olsun canim bugun nasıl oldun
Zorlama kendini![]()
Ay 60 kiloyum demek hayalim60kiloyum da diyebilirsin Fulya da diyebilirsin
İçimin yağları eridi, kendimi 34 beden gibi hissediyorum şu an120.000 mesaj yazıldı![]()
Dikkat et canim yaa zorlama spor icin kendini ama olur muBugün iyiyim kaptanım tansiyonum oynuyor arada![]()
130.000 mesajda gercegini olursun dicem ablada 34 bedende iyi degilİçimin yağları eridi, kendimi 34 beden gibi hissediyorum şu an![]()
119.999. mesajı ben yazdım ben olmasam olmazdı120.000 mesaj yazıldı![]()
Tabi 36-38 iyidir bana, sünmeyelim durduk yere130.000 mesajda gercegini olursun dicem ablada 34 bedende iyi degil![]()
Benceee sendeee haklısııııın119.999. mesajı ben yazdım ben olmasam olmazdı![]()
Bim de salataluk 16 tl. Çok da güzelBir daha salatalık istemessin artık.
yaza kadar unut salatalığı![]()
Kovit poliklinikleri her saat açık değil mi acile gidin anlatın doktora durumu mutlaka test yaparlarBir saat sonra tekrar test vermeye gidicem. Bu sefer evin yakinlarinda bir özel hastanede yaptiricam ama sonuçlar 24-48 saat arası çıkıyormuşyarın sabaha bir daha rapor alicam mecbur. Cidden aklım yok keşke kalabalık falan dinlemeyip yaptirsaydim testi. Zaten müdür yardımcısı da kızdı haklı olarak senin mesai saatin sabah, test yaptırmaya öğlen gitmen doğru değil dedi.
Keşke bekleseydiniz. Sıra uzun ama çok çabuk sıra geliyor dk bir kişi yapıyorlar. 60 kişi olsa en fazla 45 dk sürer. Burda 2 sıra vardı 100 kişi 20 dk yapıldı.Afiyet olsun canımcım adım da süper
Ben haklı dahi olsam idarecilere çat çat laf söyleyemiyorum ya çocuk gibi oluyorum. Yüzümü kızartıp sabah mesaj aticam rapor aldım yine diye. Amaaaaan
Ben 6 kez test yaptırdım. Hep kalabalıktı ama bugünkü çok deli bir kuyruktu. Mesela kayıtta hiç sıra olmazdı bugün daha kayıtta bile döne döne kuyruk olmuştu, bunun daha muayene sirasi sonra test sirasi var. Çocuğun okuldan dönüşüne yetisemem diye korktum. Sabah gideydim keşke neyse olan olduBim de salataluk 16 tl. Çok da güzel
Kovit poliklinikleri her saat açık değil mi acile gidin anlatın doktora durumu mutlaka test yaparlar
Keşke bekleseydiniz. Sıra uzun ama çok çabuk sıra geliyor dk bir kişi yapıyorlar. 60 kişi olsa en fazla 45 dk sürer. Burda 2 sıra vardı 100 kişi 20 dk yapıldı.
Allah iyiliğini versin
Ahaaa 120.000![]()
Çene çene çene.5 ayda 120.000 mesaj iyi konusmusuz![]()
ben 38 beden istiyorumTabi 36-38 iyidir bana, sünmeyelim durduk yere![]()
Teşekkür ederimTebrikler PastelFitim.
Bir büyük çikolataödül kazandın. Hemen bugün yapabilirsin. Saka şaka cuma günü için.
![]()
Benim üst bedenim gürbüz olduğu için 38’de zayıflamıyo, 36 daha iyi olurben 38 beden istiyorum![]()
Çünkü kızım sağolsun dün hiç durmadı abla. İnan iftar saati geçti 1 bardak su bile içemedim. Eşim geldi ancak öyle hazılayabildim. En kısa olacakta mantı vardı elimde. Herhalde 2 yaş sendromları. Ne telefonu elime alabildim ne spor yapabildim. Açken ben çok sinirleniyorum. Normalde 36 saatlik açlık yapacaktım ama dün kızım sınırlarımı zorlayınca 24 saatte bıraktım. Tahammül edemeyecek duruma geldimGünaydın canım afiyet olsun. Allah kabul etsin daydayimiftar menüne hiç özen göstermemişsin niye ki...
![]()