Sen yesil oldun ben sarı
Pazar gunude annemler gelecek bende evlerine yemek goturecem kolay gelsin canimKızlar gelemezsem kusura bakmayın k.v türkiyeye tatile gitti. Kp evine gidip temizlik yapmam lazım birde yemekmyapıp bırakayım da işten gelince yesin. Öptüm sizi fazla konuşmayın heeee
5 bin adim attim oturdumOooo maşaallah spor yapıyore...
Kazene mesaj at canim egerki istersenNereye yaptırıyorsunuz ki bakm100 TL olmuş 10 euro ise ...
Almanyadayım ablacığım
Tövbe bismillah
Bende pro istiyorum ya izlemeye gelenlerle çekirdek alip izliyecemKazene mesaj at canim egerki istersen
Tövbe bismillah
Ben parayla oldum canım 50 tl vermiştim 3-4 sene önce sanırımAaa şaka yapıyorsun sandım gerçekmiş yaparayla mı pro olunuyor.
Yarına Allah kerimMinnak evde hic uyumadan uyandi iş planları suya düştü
Ama ben kazandimBen parayla oldum canım 50 tl vermiştim 3-4 sene önce sanırım
Bende oğlum okuldan gelmedin kız uyurken yemek işlerine giriştim ev halkına ıspanakli boorek kendime mantar kuvuracamBugün sessiz buralarkiz uyudu bende yattim ama yok uyuyamiyorum kabagimi pisiriyorum bari hazir olsun
Dolapta 1 aydir bekliyordu kabak, isyan cikarmadan pisirdimBende oğlum okuldan gelmedin kız uyurken yemek işlerine giriştim ev halkına ıspanakli boorek kendime mantar kuvuracamçok şükür kabak yapmalik bı tsrtim yok şuan
Benimde 6000 oldu5 bin adim attim oturdum
Aksama kac olur bilmiyorum
Âfiyet olsun bol bol eksi getirsin inşallahDolapta 1 aydir bekliyordu kabak, isyan cikarmadan pisirdimPP p
Caktirma blöf yapıyorumTarla işleri gerçekten cok zor bide karşılığı alinmiyor
Allah kolaylik bereket versin cnm
Yalniz maç kaybedilince sorumlulugu antrenör aliyor
Ne o kizzz hep kaybedecek gibi konuşuyon
Ne taraflardasin cnmAlmanyadayım ablacığım
Bugün cogunluk baskasina yemek yapiyor heralde :)) bende gorumce yemek yaptim verdimPazar gunude annemler gelecek bende evlerine yemek goturecem kolay gelsin canim
Yemeklerimi yaptım ders yapıyoruzHerkes nerde bu ne sessizlik ?
Kolay gelsin biz de sis için kırmızı biber patlıcan aldık. Yarın sos yapacağız.Yemeklerimi yaptım ders yapıyoruz
HeryerdeHerkes nerde bu ne sessizlik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?