Iste o yuzden adimi artırdım bu ara :)Kız artık kilo oturmuş senin korkmana gerek yok adımda atıyorsun hiç hareket yapmsan anlarım.
Bugun iptal. Bebis yolda uyudu evde uyandiKolay gelsin mantıklı
Üzülme, bizede babamdan gecmisti. Hepinize Allah şifa versinCok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitifailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Ah kuzum aklın hala bende kalmışCuma yediğimin acısını pazartesi nehiri kaybederek ödedim akıllı olsun kızlar heran kaptan olabiliriz düşüncesi ile cums yemesinler
Tatlım ne nöbeti bu ?Kardesim gelecek minige bakacak ben bugun okulda nobetciyim adim sayarin sarji bitmis artik tel ne kadarini hesaplarsa bugun saymayacagoz nasil olsa gelirim insallah yine
Çok geçmiş olsun canımCok sukur iyiyiz ama moralimiz bozuk annem ve esimin ablasida pozitifailelerimize bulastirdigimizi bilmek moralimizi cok bozdu inşallah herkes hafif atlatır
Ay ne güzel manzara kız .
Nerden bildin kız, işten geldim kendime sucuklu peynirli tost yaptım yedim . Şimdi çay içiyoreEkmek yiyor
He kaptanım sıkıldım yeşilden bir de sarı deneyeyim dedim.Kiz bu yeşil degilmiydi sari olmusya
Sarı yakismamis
Burda
Evet canım gelemedim dünGünaydın.Dün çok yoktun sanki.
Yesil mübarek renktirAh kuzum aklın hala bende kalmış
Tatlım ne nöbeti bu ?
Çok geçmiş olsun canım
Ay ne güzel manzara kız .deniz balık ....
Nerden bildin kız, işten geldim kendime sucuklu peynirli tost yaptım yedim . Şimdi çay içiyore
He kaptanım sıkıldım yeşilden bir de sarı deneyeyim dedim.
hangisi yakışır bana
Burda
Bilirim ben 7. Hissim var benimAh kuzum aklın hala bende kalmış
Tatlım ne nöbeti bu ?
Çok geçmiş olsun canım
Ay ne güzel manzara kız .deniz balık ....
Nerden bildin kız, işten geldim kendime sucuklu peynirli tost yaptım yedim . Şimdi çay içiyore
He kaptanım sıkıldım yeşilden bir de sarı deneyeyim dedim.
hangisi yakışır bana
Burda
Kolay gelsinGideyim islerimi halledeyim ortaligigöturuyor
Kırmızı yapacan mı beni hadi bekliyorum . Şöyle kırmızılar içinde olayım bendeYesil mübarek renktir
O his bana bir türlü geçmiyor yaBilirim ben 7. Hissim var benim
50tl verip yapalım seniKolay gelsin
Kırmızı yapacan mı beni hadi bekliyorum . Şöyle kırmızılar içinde olayım bende
5 euro birşey değil hesap yollayın ?50tl verip yapalım seni
Hee hâlaa sarısınBen niye hala yeşile dönmedim ya
3-4 saat gecince oluyor galiba canimBen niye hala yeşile dönmedim ya
Yavaş yavaş yeşeriyor demek.3-4 saat gecince oluyor galiba canim
Tamam canımDışarı çıktım spor listesi sonucunu akşam bildirim.
Hep sarışın olmak istemişimdirHee hâlaa sarısın
Sonra yavaş yavaş kırmızıya döneceğim. Filiz kaptan öyle dedi banane pro yapacam dedi banane ya ☹Yavaş yavaş yeşeriyor demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?