- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Çocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andaHerkes nerde bu ne sessizlik ?
Geçmiş olsun canım gecen haftaya kadar bizde öyleydikÇocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andabende olucam belirtiler var
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım gecen haftaya kadar bizde öyleydik
Geçmiş olsunÇocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andabende olucam belirtiler var
Kalma miAh kuzum aklın hala bende kalmış
Tatlım ne nöbeti bu ?
Çok geçmiş olsun canım
Ay ne güzel manzara kız .deniz balık ....
Nerden bildin kız, işten geldim kendime sucuklu peynirli tost yaptım yedim . Şimdi çay içiyore
He kaptanım sıkıldım yeşilden bir de sarı deneyeyim dedim.
hangisi yakışır bana
Burda
Sağol canımGeçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm . inşallah bu sefer çabuk atlatırsınSağol canım benim2 si aynı anda sabaha karşı öksürükten anladım eşim atlattı bu sefer çocuklar bende de belirtiler var çok geç iyileşiyorum
Geçmiş olsun cnm . inşallah bu sefer çabuk atlatırsınSağol canım benim2 si aynı anda sabaha karşı öksürükten anladım eşim atlattı bu sefer çocuklar bende de belirtiler var çok geç iyileşiyorum
Sağol ablacım inşallahGec
Geçmiş olsun cnm . inşallah bu sefer çabuk atlatırsın
Ne uğraşacam ya para bende basar parayı pro da olurum kıro da olurumAma ben kazandim
Geçmiş olsun canımSağol canım benim2 si aynı anda sabaha karşı öksürükten anladım eşim atlattı bu sefer çocuklar bende de belirtiler var çok geç iyileşiyorum
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Tamam kabul ediyorum haftaya ordayım hazırlıklara başlayın anca hazirlanirsiniz balimmİzmir bombosi yiyen kazanır5 gün spor
Kro ne lanNe uğraşacam ya para bende basar parayı pro da olurum kıro da olurum
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Geçmiş olsun tatlımÇocuklarım nezle olmuş 2 si aynı andabende olucam belirtiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?