Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip-
Canım ben bu haftaya kötü başladım ya canım sıkkın. Nasıl besleneceğime de karar veremedim iki Haftadır işe gitmeyince. Sabahları Demir hapı alıyorum ondan mıdır bilmiyorum iştahım açık. Birden patlama oldu. Arkadaşlar da kusura bakmazsa ben bu hafta yarışmadan muaf olmak istiyorum. Az bir ara vereyim.

IMG_20220214_233419.webp

Maalesef adım bu kadar fazla olamadı

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Kinoalihatun Kinoalihatun Elhan Elhan

Kahvaltı 09.15
1 d tambuğday
1 h yumurta
4 zeytin yarım dilim beyaz peynir
Salatalık yarım dilim kaşar

Akşam 18.00
6 kaşık ıspanak yemeği
1 d tambuğday

Ara 19.30
1 kase yoğurt

Su 2+ lt

Spor
Cordelia 1. Video 500p
Cordelia 2. Video 1000p
Adım 10.282👇 1028 p

Eklentiler

• CD3D54F8-5E82-4323-98F5-60AE883A553A.webp
    CD3D54F8-5E82-4323-98F5-60AE883A553A.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 26
Çok geçmiş olsun canım🙏

Tabi dua ederiz canım, içini ferah tut sen🙏

Çok sevindim canım, kendine dikkat et ki çabuk iyileş🙏

Çok güzel olmuş canım güle güle kullan😍

İyiyim canım hafif olarak devam ediyor, ama benim dikkatim başka şeyde olduğu için pek etkilemiyor😔Geçen belediyeye götürdüğüm yavru kedi vardı , belediye onu 54 km uzağa transfer etmişti tedavi için. 10 gündür hergün arıyorum almak için. Gittiği gün bacağı kesilmişti, iyi bakılmayacağını da biliyorum. Bu sabah aradığımda çıkan kişi yardım etti de zar zor sahiplendik. Perişan perişan, bir de üşütmüş. İnan akşam oldu farkettim ki öğle yemeği yememişim 😖
Kıyamam ya çabucak iyileşir umarım 🙏

29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur

Canim biz 3 hafta once olduk ondan pozitif cikmamiz normal :KK43:

Allah razi olsun kizlar nolur dua edin
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Bayilma aninda nefessiz kalir diye korkuyorum
Allah korusun

Lutfen kizlar Allah rizasi icin dua edin
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah kızına kalbini ferah tut Allah korktuğunuza uğratmasın

menüm
sabah
küçük bir parça yaglı ek ekmek
1 kase yoğurt
3,4 y zeytin

ara
1 adet mandalina
1 adet elma
akşam
kuşbaşı et, 2 dilim ekmek
salata
1 bardak ayran

çay
oğluma yagda nohut leblebi yaptım yarım avuç leblebi
yarım kase yoğurt

kızlar yaa insan midesi doyduğu halde gözü, beyni neden doymaz anlam veremiyorum🤷‍♀️

Adımları yarin atarım saatim KApandi şarjı bitti

Bugün sabah yoğurt labne zeytinvs yedim öyle iki dilim kpk ekmekle

Öğlen 3/4 adet kuş lokum ceviz badem üzüm incir , Nescafe

Akşam yeşil fasulye yemeği bir kase
Bir kase bulgur pilav
Bir kase cacık

29 aydir regl olmayan ben regl dönemindeyim 9gundur

Canim biz 3 hafta once olduk ondan pozitif cikmamiz normal :KK43:

Allah razi olsun kizlar nolur dua edin
Kizim pozitif olmasi bise degil, burnu biraz tikali ve anestezi yapilacak, bayiltilacak yani bu beni cok korkutuyo
Bebek olmasa bayiltmadan alinabilir ama gozunu acik tutmuyo durmadan agliyo kimildiyo
Bayilma aninda nefessiz kalir diye korkuyorum
Allah korusun

Lutfen kizlar Allah rizasi icin dua edin
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider. Nasıl bir operasyon geçirecek. Erteleme şansınız yok mu?

Kızlar size bir kez daha içimi dökmek istiyorum. Mevzu şu ki benim 2019 yılında tanıştırdığım bir çift var. Oğlan akrabam, kız iş yerinden arkadaşım. Evlendiler eşim ve ben vesile olduk. Kızın babası istemedi ama geçen yıl evlendiler ve kız hiç mutlu değil. Kv aynı apartmanda oturuyorlar ve maddi durumlardan dolayı taşınamıyorlar. Kv oplanı dolduruyor kızın üstüne salıyor. Kız hamile şuan ve hiç değer vermiyorlar. Bende vesile olduğum için çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlan tarafını tanıyorum. Bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim. Kadının tek oğlu ve acayip kıskanıyor gelininden. Ben bu vicdan azabıyla ne yapacağım. Aklımdan çıkmıyor 😔😢

Back
X