Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ben de çoğu hafta perşembe aynii iken cuma hep eksi çıktım. Yarın belki eksi olur. Ayrıca p tesii eksin %2 ye yakın degil miydi. Harika bir eksi. 🧿🧿🧿🤩🥰🤩🥰
Ay inşallah öyle olur canım ya geçen haftada aynısı olunca sinirlerim bozuldu hevesim kaçtı umarım yarına az da olsa birşeyler daha eklenir🥰🥰 1.92 idi yuzde

Sabah domates kırmızı biber ve 1 yumurta dan Menemen oldu genelde 1 dilim kepek
akşam da 2 kase et çorbası 1 kaseden doldurmadım gibi az yoğurt
Iyi bunla yaşiyorsun ama bu menuyle kilo veremezsin versende yağdan veremezsin sporda yapmiyosan kastan kaybedersin

Merhaba kızlar bi konuda beni aydınlatır mısınız bi türlü net cevap bulamadım nette zira
Bende 2 hafyadır diyetteyim 2 öğün besleniyorum nadiren 1 porsiyon meyve işe ata öğün yapıyorum ee yediklerim topluyorum 500 kalori anca oluyor az kalori alımında kastan gider yok metobalizma yavaşlar ayy çıkamadım işin içinden
Ara öğünler de yoğurt süt ayran tarzı şeyler yiyin ve ayreten ceviz fındık badem hem kas yapmış olursunuz hemde biraz fazla kilo almış olursunuz şuan biz 500 kalori alıyorsunuz ya yarın vücut 500 kaloriye alışır ve 500 kalori den fazla aldığınız da kilo verme olayınız cok yavaşlar kalori açıgı bi insanın vucuduna girmesi gereken 1600 ise 1300 almanız yeterli aynı zamanda kilo da verdirir

Back
X