Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltıma ekliyorum ceviz yada ara öğüne kahvaltı da peynir zeytin yazmamışım onlarda yiyorum ama kalori hesaplayınca o şekilde çıkıyor.
Canım yazio diye bir program var onu indir çok güzel kalori hesabı yapıyor kilonu boyunu hedef kilonu yazıyorsun ona göre kaç kalori alacağını yazıyor ben de kullanıyorum

Cumartesi pazarda gitcem canim bitcek şükur
İyi bari gözünüz aydın 🤩
Manuel malesef canım 😬otomatik alalım diye ayak diretsemde eşim de almamak için diretiyor şoförlugum iyice pisecekmis yeni aldigi arabaya zarar vermeyecekmisim 🙄
Erkek milleti işte 😟
Tatlım senin ehliyetin var mı yoksa pratik mi yapıyorsun.

Benim sınavım yokki canım . Başkasıyla mı karıştırdın acaba 🙄
Yok canım nerdeee alicam yaza doğru
Sınava yarın gireceğim diyelim , o. zaman bir gece önceden park etmeyi tam anlamak için pratik istedim eşimden . Sağolsun eşimde arabayı vermez ne zaman ehliyet alırsın sonra arabayı alırsın demişti kurstayken pratik yap yanlış birşey yaparsın 2 tane fren yok müdahale edemem demişti beni indirmişti arabadan kendi park ederken göstermişti şuraya böyle park et arka arkaya şöyle park et 2 arabanın arkasına böyle park et diye onu anlatmaya çalışmıştım.
@Brzhuzur anlatabildim mi 🙄
Anladım canım tamamdir
o asamadayim.
Bekarken sürüyordum babamla dünde eşimden aldım bı tur
O zmn ben başkası ile karıştırdım seni kimdi acaba ama burdan biriydi bugün ehliyet sınavı vardı hatta ..

Valla kimse bisey demiyor canim bende anlamdım
Okulla konusmadin mi ne yapmak gerekiyor diye
ilgisiz bir okul mu acaba
Normalde Turkiye bu konularda daha tutarli diger ulklerden ilginc

2 hafta evden derslere devam edecekler otomatikman sizde 2 hafta evde olmanız gerekiyor sanırım tam bilmiyorum kurallarını
Bisey demiyolarki gittiklerinde o cocuklar yokmus
Okulla konusmadin mi ne yapmak gerekiyor diye
ilgisiz bir okul mu acaba
Normalde Turkiye bu konularda daha tutarli diger ulklerden ilginc
Valla lisede canim yarin aricam zaten okulu

Erkek milleti işte 😟
Birazcık oda haklı canım araba bende olduğundan beri başına gelmeyen kalmadı 2 kere çarptım arabayı🤣 birinde sağa donecektim çok yakın donmusum beton dubalar varya onu ve arabanın sağ tarafı gitti, biri benlik birşey değildi iete otobüsü koca yola sigamadi Arabanın arkasını cizdi, en son başıma gelen de ise arabayı park edicem sinyal verdim arkamdan motor düdük çalıp geçmeye kalktı tabi ben çoktan sağa kirmistim arabayı bereket çok yavaş ilerliyordum ki bi sorun çıkmadı motorcuya birşey olmadı sağdan sollanmayacagi halde sağdan sollamaya çalışıyorlar bunu daha eşime anlatmadim😬

O negatifligi def etmeye çalışıyorum kuzumda pek başarılı olamıyorum kafamı kuma gomesim var 🙄
Fazls düşünme bu sefer stres maf eder seni
Kilo verecem diye stres yapıyorsun . Rahat rahat verelim kiloları . Zaten hayatımız hep stress 😑
30 Eylül Perşembe

09.30 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
3 çatal biber kavurma
Domates salatalık
4 ceviz

Ara 16.00
1 elma
1 bardak kefir
1 avuç leblebi

Akşam 19.15
1 tabak ıspanak
Yoğurt salata

Spor yapmadım bugün
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia zeyneppk zeyneppk
Afiyet olsun canım💕
2 haftadır böyle neden anlamadım hafta içi çok mu stres yapıp kafaya takıyorum anlamıyorum yada nerde yanlış yapıyorum 😔 ağzıma lokma atmaya su içmeye korkar oldum bu hafta hep ya kilo olursa modunda dolanıyorum
Sudan birşey olmaz iç gitsin. Stres yakma olduğu kadar . Sen kendini bilmiyor musun ? Elinden geleni yap gerisi takdir ilahi . Ne edelim ölelim mi stresten yapma böyle eksi geleceksin hemde iyi bir derece ile...
Baksana nehirde sariydı baktiki daha yolu var yesile döndü🤣🤣
Hiç te bilem ben sen istedin diye yeşile döndüm :olamaz: :63:
Ogretmen eve gondermiyor mu yada karantina demiyor mu
Gecen sene kizimin sinifi iki kere karantinaya girdi okul butun anneleri cagirdi ogretmen pozitif ogretmenle yakin temasta bulundu gelip cocuklarinizi alin diye mesaj atti sonra 1 hafta evde kaldilar

Ama artik pozitif cikan kisiyle yakin temasta olan ve pozitif cikan evde kalacak butun sinifi karantinaya almiyacaklar.
Bu corona yuzunden cocuklarda hep egitimden geri kaldilar 😑
Aynen burda da eğitime devam kararı aldılar okullar artık kapanmayacakmış 2 sene neredeyse eğitim ayaklar altında.
Ol tabiki canim cok isterim :KK60:
:KK60:
Birazcık oda haklı canım araba bende olduğundan beri başına gelmeyen kalmadı 2 kere çarptım arabayı🤣 birinde sağa donecektim çok yakın donmusum beton dubalar varya onu ve arabanın sağ tarafı gitti, biri benlik birşey değildi iete otobüsü koca yola sigamadi Arabanın arkasını cizdi, en son başıma gelen de ise arabayı park edicem sinyal verdim arkamdan motor düdük çalıp geçmeye kalktı tabi ben çoktan sağa kirmistim arabayı bereket çok yavaş ilerliyordum ki bi sorun çıkmadı motorcuya birşey olmadı sağdan sollanmayacagi halde sağdan sollamaya çalışıyorlar bunu daha eşime anlatmadim😬
Geçmiş olsun canım . Eşin kızar mı ki arabayı vursan çarpsan. Yani sonuçta bile bile yapmıyoruz.

Sabah 9.00 - 1karışık tost
Sabah 10.00 - 1 türk kahvesi
Öğle 13.00 - 1 kase sebze çorbası, 3 köfte, 1 kase yoğurt, 3yk kısır
Akşam 18.30 - 1 tabak kuru fasülye, 1 acı biber
Su 1.5lt
Spor - 10189 adım. 1018 puan.
Cordelia Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Screenshot_20210930_215500_com.xiaomi.hm.health.jpg

Back
X