Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

💗💗💗💗💗Günaydın herkese💗💗💗💗💗
Gunaydin canim ❤
Gunaydin herkese :KK68:
Günaydın canim ❤
Herkese günaydın hayirli cumalar 💐❣️
Günaydın canim ❤
Ben de katilabilir miyim?

Adim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Birazdan tartilip guncel kilomu atarim☺️
Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim insallah hedefine birlikte ulasiriz 🥰
Gunaydin kizlar ❤
Günaydın canim ❤

Adim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Hosgeldin canim 🥰

Ahaaa heryerde çok konuştuğumun delili :KK45:

Eklentiler

• Screenshot_20211001-081111_Opera.webp
    Screenshot_20211001-081111_Opera.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20211001-081135_Opera.webp
    Screenshot_20211001-081135_Opera.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 25
Hosgeldiniz ❣️ kilo vermek için dogru yerdesiniz lakin burdaki motivasyondan faydalanmak istiyorsaniz yarislara katilin ve sık sık burda olun

İyi geceler canım bana da yat yolu göründü 🥰
Bende erken yatacaktım güya ama uyku tutmadı . Şimdi de çok uykum var
Günaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Geçmiş olsun canım 😔
Günaydın rüyamda hep sen benimle uğraştın ,kıyasıya mücadele ettik 4 kilo vermişsin geçmişsin beni sinir oldum sana :KK53:
Ben de katilabilir miyim?
Hoş geldin zeynep

Back
X