Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırakmayacaksin dün anladım.Ben birakcam bugun ayin 1 i
![]()
Günaydın canımGunaydin kizlar ❤
Nerden anladinkiBırakmayacaksin dün anladım.![]()
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese
![]()
Günaydın canim ❤Gunaydin herkese![]()
Günaydın canim ❤Herkese günaydın hayirli cumalar![]()
Ben de katilabilir miyim?
Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim insallah hedefine birlikte ulasirizAdim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Birazdan tartilip guncel kilomu atarim![]()
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar ❤
Hosgeldin canimAdim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Hosgeldin canim aramiza ben elif 32 yasindayim insallah hedefine birlikte ulasiriz
Günaydın canim ❤
Hosbuldum kizlarHosgeldin canim![]()
Geçmiş olsun canımBuraya bakıp bir yandan yürüyordumönümdeki dubayi
görmemişim kısa süreli bir uçuş yaşadım çok şükür iniş gerçekleşmedi![]()
HosgeldinizAdim zeynep,34 yasindayim,ogretmenim, 14 aylik bir kizim var,dogumdan sonra bir duzen oturtturamadim,yillardir kilo problemim vardi ama maksimum 72 leri gormustim.Dogumdan sonra 84 lere kadar ciktim.Pandemiden dolayi da sanirim hareketsizlikte eklenince kilo veremedim.9. takimdaydim,takim kapanmis,burayi gorunce sistem cok hosuma gitti ve katilmak istedim.
Bende erken yatacaktım güya ama uyku tutmadı . Şimdi de çok uykum varİyi geceler canım bana da yat yolu göründü![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Günaydın rüyamda hep sen benimle uğraştın ,kıyasıya mücadele ettik 4 kilo vermişsin geçmişsin beni sinir oldum sanaGnünaydınnnn![]()
Hoş geldin zeynepBen de katilabilir miyim?
Iyi yetisiyorsun valla ben takim disina cikamiyorumAhaaa heryerde çok konuştuğumun delili![]()
Iste oyuzden diyorumyaIyi yetisiyorsun valla ben takim disina cikamiyorum![]()
Bu gece ruyamda bende bura ile ugrasiyordum ama simdi hatirlamiyorum ayrintisiniGünaydın rüyamda hep sen benimle uğraştın ,kıyasıya mücadele ettik 4 kilo vermişsin geçmişsin beni sinir oldum sana![]()
Bende eylülü çişe alistiryodumBu gece ruyamda bende bura ile ugrasiyordum ama simdi hatirlamiyorum ayrintisini![]()