- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Hadi hayırlı olsun canımEvet canm diyete başladım yaz beni her yere artık burdayım
Geldim canım
Hadi bakalım maşallah
Evet canım ilk hafta ama ben yedim de verdimDiyet ilk haftası mi yoksa kız bu ne ne yedin ne içtin ne yaptın de hele çabuk
Tabrikler canımEki Görüntüle 2925174
Cuma 71.7
Bugün 69.5
Fark 2.2as bayraklari as as
Ablaniz kaçar ev açlıktan kırılıyor sofrayı hazirliycamkupayı kalditip zafer konuşmasına kabagimla gelirim
İyileşince verirsin Tekrar. Önemli olan sağlık.
O cok cok boyle yerseniz kilo alirsiniz diyen arkadasin dun menusune denk geldik garezi bizeymisKız sana zaten yediğin az diyoruz niye bizi dinlemiyorsun sen
Teşekkür ederim canımTebrikler tatlım.Harika bir kaptandin.
Kiz ben gördüm menüyü gelsin kilolar yazacaydim aman banane dedimO cok cok boyle yerseniz kilo alirsiniz diyen arkadasin dun menusune denk geldik garezi bizeymisbaska yerde oda yiyor herkes gibi
5kasik.pilav yemis bide abowwwwKiz ben gördüm menüyü gelsin kilolar yazacaydim aman banane dedim
Görmüş çoğunu burada 65/70/80 kilo kendi ile kiyasliyor5kasik.pilav yemis bide abowwww
Tebrik ederim cnm centilmence yaristin
Bende gordum o menüyü hic yakistiramadimO cok cok boyle yerseniz kilo alirsiniz diyen arkadasin dun menusune denk geldik garezi bizeymisbaska yerde oda yiyor herkes gibi
Aynen canim bildirmedi daha@Ytmz bildirmedi galiba
Bende gordum o menüyü hic yakistiramadim
Aynen canim bildirmedi daha
Bir de ben varım.Bende gordum o menüyü hic yakistiramadim
Aynen canim bildirmedi daha
Sayfalar cok hizli ilerliyorŞimdi geldim eve 2 saat icinde 30 sayfa olmus daha 20 sayfa var
Dedikodu var etiket yapmıyorsunuz beni aşk olsun.O cok cok boyle yerseniz kilo alirsiniz diyen arkadasin dun menusune denk geldik garezi bizeymisbaska yerde oda yiyor herkes gibi
Canım benim problem sende değil ki senin kalleş vücudundaEki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu buFitt_anne kusura bakma canim
Zipzip- kaptanim ben bu hafta yarismaya katilmayayim baskalarinin emegine yazik
Bende mesajları birleştirdim öyle buldum pek fenalarDedikodu var etiket yapmıyorsunuz beni aşk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?