Senin kadar olamasakta kendi çapımızda şey ediyoruzVayyy maşallah
Eksin cok guzel tebrik ederim canimBildirimini yapayım zira geçmişte kayboldum ve karnım zil çalıyor
zeyneppk
Geçen cuma 86
Bugün 84
Fark 2
Yuzde %2.33Eki Görüntüle 2925163
biraz kilo almissin canim dikkat edersen verirsin
Sen tartildin miHarika eksitebrikler canım
Teşekkür ederim kaptanımEksin cok guzel tebrik ederim canim
Olsun canım azmin müthiş koru bunuSenin kadar olamasakta kendi çapımızda şey ediyoruz
Ben işe geldiğim için sabah erken tartılıyorum ama henüz atmadımSen tartildin mi
Azim olsa ne eder tartı benden yana olmadiktan sonraOlsun canım azmin müthiş koru bunubeni boşver sen kaç kurtar kendini
Atsana catlatican mi geçmişte tartı resimleri ararken kayboldum AntenBen işe geldiğim için sabah erken tartılıyorum ama henüz atmadım
Atsana kız herkese görcen sonra atacaksın dimiBen işe geldiğim için sabah erken tartılıyorum ama henüz atmadım
Zaten son güne kadar belli olmaz canım WC etkiler ödem etkiler.Azim olsa ne eder tartı benden yana olmadiktan sonranalet olası 2 günde 1.6 kg indi düne kadar sabitti bugünde 400 Gr daha inmeye gönlü oldu 2 günde yaptığımı 5 günde yaptirmadi ya benim gibi oda tersten gidiyro
Tebrik ederim canım harikasınemeğine sağlık
Evet canm diyete başladım yaz beni her yere artık burdayımEksin cok guzel tebrik ederim canim
biraz kilo almissin canim dikkat edersen verirsin
Duzenli gelmeye baslayacak misin yarismaya dahil olacak misin bu hafta
Geldim canımGel bakalım yanas takımlara
Hayırlısı o zaman artık nostalji oldu gitti odaArtıları atip eksiye gecmissin tebrik ederim abla
Cuma yarismalari bitti artik kendi icimizde yarışıyoruz
Guzel eksi tebrik ederim canim
O gideli cok oldu canim takima gelmiyordu zaten
Ben 56 gordum yaEki Görüntüle 2925174
Cuma 71.7
Bugün 69.5
Fark 2.2as bayraklari as as
Ablaniz kaçar ev açlıktan kırılıyor sofrayı hazirliycamkupayı kalditip zafer konuşmasına kabagimla gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?