Takimi iyi kurarsan kazanma sansin yuksek
Daha çok fazla kimseyi tanımıyorum ama yinede deneyelim bakalımTakimi iyi kurarsan kazanma sansin yuksek
Birde sari takimdan sporcu secebileceksiniz bu hafta
Ben yokum masterfitte kaptancigim, yine de bildirim yapayım mıKizlar yarin bildirim yaparken masterfite katilmak istemeyenler bildirimleri ile belirtsin ona gore liste yapalim
Bildirimleri fotografli ve nickli olarak bekliyoruz
@Filiz16
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
@Ayyulduz
@chikolatagozlum
@nehir6161
@Tutku44
@Elisa83
@bluegreeneyes
@Aijoo
madamhd
@Brzhuzur
@Ytmz
mavitosbik07
@Tesnim1989
@I-cell_84
@Umutumut82
fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
@ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
Gurbettt42
@Fatma__4224
@Mefkurem
@aypare-
O yarışmayacaktıSeni seçtim pikachu
Evet bayanlar baylar açıklıyorum…
Öhömm öhömmmm
Bu hafta mavi takım kaptanı olarak bana eşlik edersen çok memnun olurumGurbettt42
Zipzip- Cordelia @Filiz16
Aaa sen yarışıyor musun?Daha çok fazla kimseyi tanımıyorum ama yinede deneyelim bakalım
Hadi hayırlı olsun kaptanliginDaha çok fazla kimseyi tanımıyorum ama yinede deneyelim bakalım
Bu hafta izin verecektim de kendime ablayı kırmak istemiyorumAaa sen yarışıyor musun?
Etiket listesindesin diye etiketledim canim sari takima alabiliriz senideBen yokum masterfitte kaptancigim, yine de bildirim yapayım mı
Teşekkürler canım benim açlıktan ölürüm kesin bu hafta yinede hakkınızı helal edin
Ac kalmadan zayiflamaya calisin canimTeşekkürler canım benim açlıktan ölürüm kesin bu hafta yinede hakkınızı helal edinödülümü de yedim zaten
Teşekkür ederimDaha çok fazla kimseyi tanımıyorum ama yinede deneyelim bakalım
Şimdi yapsak
Teşekkür ederim
Şimdi yapsakakşam evde daha sıkıntı benim için
Tamam canım inşallah bakalımAc kalmadan zayiflamaya calisin canim
Kaptan istifası kabul olmayınca yok olmaya niyetlendiHesaplari tek yapmadim ki ekleyemedim baska yarısmada eklerim
Eksin cok guzelde kendine dikkat et canim
Tamam hadi 50 kiloya indir beni dicem de 55 e düşerim de 50 imkansız
Müsaitim canım çocuğun bezini değiştirip gelirim çıkamam beklerim sayfadaGurbettt42 de musaitse yapabiliriz ozelden listeleri atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?