- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
hep yapıyoruz kötü huyumuz diyelim , google de az değil ama yaa neye baksak en kötüsünü gösteriyor şarapsız arama motoruuAynen dediğin gibi yapacağım canım kan değerleri aklımda. Google insanı endişelendiriyor kendi kendime doktorculuk yapınca ilk kanamada biraz korkmuştum. Menopozda yaşanabilir şeyler aslında en kötüsünü düşünmemek lazım. Niyeyse düşündüm
sesli bastım kahkahayı sen çok yaşa emiiiiKizlar valla bu hafta beni alan yaşadı şimdiden sabahla bu saat arasında 300gr var..
O değilde gecen hafta kabızdım bu hafta ishalim şu b.k muhabbetinden çıkamadım bir türlü
Katılabilirsin tabi ki canim kendini tanıtabilir misinBende katılabilirmiyim aranıza
Evet canim cunartesi başlıyor.Cordelia spor yarışı yarinlsmi start vericek cnm
Ben ne demistim zoru severimkiran kirana bir yaris oldu ve tabiki butun hafta oldugu gibi biz kazandik
Kirmizi takimim sizlerle gurur duyuyorum iyi yuzdeler getirdiniz sizi seviyorum
madamhd canim seninle gurur duyuyorum kaptanligin hayirli olsun umuyorumki bu hafta sen de guclu bir takim kurup galibiyet getireceksin
Hosbuldum canim geldim kaptan oldum 3 kilo bile verdim
Hamdolsun iyiyim bende pazartesi hasta oldum sonraki günler hafifledi dun bugun daha iyiyim
Gecen hafta gördüm o haberleri yıllardır yaptırmiyorum siz olacak misinizKızlar bu arada belki alakasız olacak ama eczanelere grip aşısı gelmiş.
Neden alaksiz sağol canım benim gibi ağır geçirenler için çok güzel bir haber, faydası oluyormu ki acabaKızlar bu arada belki alakasız olacak ama eczanelere grip aşısı gelmiş.
Seni seçtim pikachuNeden alaksiz sağol canım benim gibi ağır geçirenler için çok güzel bir haber, faydası oluyormu ki acaba
Yarismaya katılmayacagim demisti amaSeni seçtim pikachu
Evet bayanlar baylar açıklıyorum…
Öhömm öhömmmm
Bu hafta mavi takım kaptanı olarak bana eşlik edersen çok memnun olurumGurbettt42
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Aaa çok teşekkür ederim canım benim seni kırmak istemiyorum ama katılmayacaktim bu haftaSeni seçtim pikachu
Evet bayanlar baylar açıklıyorum…
Öhömm öhömmmm
Bu hafta mavi takım kaptanı olarak bana eşlik edersen çok memnun olurumGurbettt42
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Yarismaya katılmayacagim demisti ama
Aaa çok teşekkür ederim canım benim seni kırmak istemiyorum ama katılmayacaktim bu hafta
Katılsam mi acaba
O zaman kabul ediyorsun yani
Aslinda bende koruma olsa iyi olurdu sarı takım yani çok çok yine 4 kilo vercmMavi ve kırmızı takim kilo veriyor
Menu ve spor sarti var
Sari takim koruma uzerine
Bugun belli olacak kirmizi ve mavide yarisacak misin :)
Olabilir çocuklarım hasta da yine evde yaparım yürüyüşüO zaman kabul ediyorsun yani
Tamam canim o zaman sariya aliriz seniAslinda bende koruma olsa iyi olurdu sarı takım yani çok çok yine 4 kilo vercm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?