- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Evet beni oraya alalım da yalnız kv var. Bir kaç küçük operasyonu var bir kaç hafta. Şu ara prenses modumdam çıktım da biraz, koşturmaya yetemiyorumEtiket listesindesin diye etiketledim canim sari takima alabiliriz senide
Ben hiç görmedim.Geçmişten çıkamıyorum arkadas
Diyete yeni başladım da ondan canım. Gözün korkmasın geçmişim o kadar parlak değilBir yandan içim içimi yiyor bu hafta 2,5 kilo veren kaptan olunca ne kadar verir acep
Şimdi sarı takımdan birer kişi sadece spor için mi seçeceğizSarı takım sporda destek olacak spor yapmayacakları sarı takıma almayalım.Zipzip-
Kimler girecek ki sari takimaSarı takım sporda destek olacak spor yapmayacakları sarı takıma almayalım.Zipzip-
Tamam canim haftaya aliriz o zaman gecmis olsun kv neEvet beni oraya alalım da yalnız kv var. Bir kaç küçük operasyonu var bir kaç hafta. Şu ara prenses modumdam çıktım da biraz, koşturmaya yetemiyorum
74 sayfa yazilmis sabahtan beriGeçmişten çıkamıyorum arkadas
Aynen canım.en son sececeksiniz. Spor yapmayacaklar katılmasın.spor puanı ortalama ile bölünecek ve bu hafta altın değerinde.Diyete yeni başladım da ondan canım. Gözün korkmasın geçmişim o kadar parlak değil
Şimdi sarı takımdan birer kişi sadece spor için mi seçeceğiz
Sari takimda kimler spor yapacak BilmiyorumŞimdi sarı takımdan birer kişi sadece spor için mi seçeceğiz
Bu cümleyi ben kurcaktim da senin yerine. Neyse dedim bisey demiyimDiyete yeni başladım da ondan canım. Gözün korkmasın geçmişim o kadar parlak değil
Şimdi sarı takımdan birer kişi sadece spor için mi seçeceğiz
Ben Saba attım bir liste. Spor yapmayacak girmesin. Sen ve ben varız.sena var diğerlerini bilmiyorum.Kimler girecek ki sari takima
Tamam canim haftaya aliriz o zaman gecmis olsun kv ne
74 sayfa yazilmis sabahtan beri
Senide ozele ekleyim de bir saniyeBen Saba attım bir liste. Spor yapmayacak girmesin. Sen ve ben varız.sena var diğerlerini bilmiyorum.
Kv demek kayinvalide demek sen bekarsin bilmezsinKimler girecek ki sari takima
Tamam canim haftaya aliriz o zaman gecmis olsun kv ne
74 sayfa yazilmis sabahtan beri
Kayinvalidine olacakti o kisaltma olarak demistimKv demek kayinvalide demek sen bekarsin bilmezsin
Hee benim kafa baska yerde ya yanlis okumusum sorry o zmnKayinvalidine olacak ti o kisaltma olarak demistim
Kv -ne
Burda ogrendim kisa nasil yazilir 3 yildir aktifim.burda
Ayyy üşendim yazmayaKv demek kayinvalide demek sen bekarsin bilmezsin
Yaz kız yaz alınmam ben merak etmeBu cümleyi ben kurcaktim da senin yerine. Neyse dedim bisey demiyimilk haftasiya o yüzden 2.5 verdi bu hafta o kdr olmaz korkma yazdim sildim
Hee valla bende ordan ögrendim ne yalan söyliyimAyyy üşendim yazmayaben de bdv den öğrendim
Alinmayacagini biliyordum da kaptanliginin ilk saniyesini baltalamiyim dedim canisimYaz kız yaz alınmam ben merak etme
Burdayım canımO zaman başlıyorumGurbettt42 burdamısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?