• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveetttt gelelim fasülyenin faydalarına

Toplaşın Kırmızı Takımın Yavru Kurtları
Nehir6161 Nehir6161
@Tutku44
@Aijoo
@Mellemmaltid
@aypare-
@sardunya1038
@Elhan
@Ytmz

Ben kırmızı takım için elimden geleni yapacağım canlarım En Büyük TÜRKİYE:KK200: Sizlerin de beni yalnız bırakmayacağını biliyorum. Hepinize güvenim sonsuz:KK200: Ben size ölün bitin aç kalın demeyeceğim. Sağlıklı beslenin ve lütfen takım için kaçamak yapmayın yeterli. Lütfen düzenli menülerinizi bildirin bu çok önemli. Ve lütfen herkes yapabileceği ölçüde adım atmaya çalışsın 😘

@Cordeliaa M MissHayaLet canlarım spor konusunda 1 numara sizsiniz. Bu haftada bizim için gösterin kendinizi 😍😍😍😘😘😘

Haydi Kırmızı Takım Göster Kendini

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Tamamdır o iş bizde kaptanim 😘😘😘

Zipzip- Zipzip- kaptanimizin bizde olduğunu gormedin Ellam😏😏
Gördüm ne olmus :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: 14. Takım spor geçmişime bak derim 😏😏😏 şimdi bebeler uclendi dua edin bu kadar yapıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bu hafta az daha sıkarım olur biter 😘😘😘😘

Gördüm ne olmus :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: 14. Takım spor geçmişime bak derim 😏😏😏 şimdi bebeler uclendi dua edin bu kadar yapıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bu hafta az daha sıkarım olur biter 😘😘😘😘
Sana spor yapamazsın demedin büyük baskandan daha iyisini yapamazsın dedim😬🙈 Zipzip- Zipzip-

Back
X