Sen de YazDiğerleri ne?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de YazDiğerleri ne?
Sende harikasın canım emeğine sağlıkHerkese Merhaba Listedeki herkes menülerini kilosunu ve sporlarını düzenli paylaştı. Çok güzel bir haftaydı. Bu kadar kalabalığın böyle özveri ile diyete bağllı olması harika bir şey. Çok güzel kilolar vereceğiz ve sağlıklı olacağız inşallah.
HARİKASINIZZZZZ. GERÇEKTEN.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Busra 17 Kırmızı Kaptan @Elhan Kırmızı L u c i a
Kırmızı @60kiloyum Kırmızı @She-Raa Kırmızı @sandriyon transfer Kırmızı @DombiliKus Kırmızı @ugurbocuuu Kırmızı @Migim Kırmızı @Nefesimmmsin Kırmızı @Aomine Daiki Kırmızı Sarı
@s i d e l y a Mavi Kaptan Cordelia
Mavi fesang
Mavi @sara_28 Mavi @pastel34 Mavi @Kinoalihatun Mavi @limonlutarcinlikek transfer Mavi @yildiz4kc Mavi @DeryaOnDiet Mavi Zipzip-
Mavi Sarı @mavilimYesilim Mavi Sarı
@Lavinia_98 Yeşil Kaptan @gezegenfeza Yeşil @dolunaydagel Yeşil @gewezebidik Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @eceboce Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @ada81 izinli @Chedarice Yeşil @Maviokur Yeşil Tesnim1903
Yeşil @erenmothers Yeşil @Meyaski Yeşil
Ben sevdiğimi yazsam.Sen de Yaz![]()
Yaz kuşumBen sevdiğimi yazsam.
Çayın yanındaçay içiyorummmmmmm ohhh mideme iyi gelir şimdi bir şeyim kalmaz![]()
Yumuşak peynir ama krem olmayacak. Yağlı.onu seviyorum sadece.Yaz kuşum
Ben varım sohbet var.Çayın yanında?????
Hmmmssss bu konuda benzeşmedik sanki. Olsun yine cheersYumuşak peynir ama krem olmayacak. Yağlı.onu seviyorum sadece.![]()
İyi ki varsınBen varım sohbet var.
Haklısın canım çok ihmal ettim burayıaskrhpozitif bu aralar göremiyorum seni canım, her şey yolunda mı?
Eyvah nasıl sıramı kaybettim benaskrhpozitif 7. Oldun sayfada nerdesin ??? Farkı çok.actim.
@Mefkurem @EppekArasi ozledim.
@Chedarice danışmaya lütfen.![]()
Hoşgeldin canımmHaklısın canım çok ihmal ettim burayı
Eyvah nasıl sıramı kaybettim ben![]()
Hoşbuldum canım nasilsinHoşgeldin canımm![]()
Cevap kolay..kek soru.Haklısın canım çok ihmal ettim burayı
Eyvah nasıl sıramı kaybettim ben![]()
Canım ne kadar sağlıklı olur bilmem ama 4 kilo verebilirsin benceBir konseri varmış yemekli çok şık bir mekanda ben daha kilo vermedim
Ne giyerim kıyafetler olmuyor ayyyy
16marta kadar kaç olurum ki keşke mayıs falan olsaydı baya vermiş olurdum sinirlendım![]()
Elhamdülillah iyiyim canım baya ihmal ettimCevap kolay..kek soru.
Gelmedin..
Nasılsın?.![]()
İyi canım her dakika yazıp milleti bunaltıyorum, sen nasılsın bebiş nasıl?Hoşbuldum canım nasilsin