Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

2014 yılında daha bekarken kaldığım odayı temizlemeye başladım öğlene doğru. Televizyon açık, Haberler başlayınca da bırakacaktım, kahve keyfi yapacaktım, dinlenecektim. Kanalları dolaşırken Tv8 e denk gelmişim, reklam yok diye de kalmış. Ben çalışıyorum, ard arda programlar başlıyor, giyim kuşam, moda, yemek vs… Artık yorgunluktan ölüyorum, bu haberler ne zaman başlayacak diye saate baktım, saat 21.00 dı. O gün bu gündür o kanalı ve programlarını izlemiyorum. Gündemden uzak, eline kısıtlamasız internet bağlantılı telefon verilmiş çocuk gibi, saatlerini kurgu işlere heba ediyormuşsun gibi geliyor. Bu da böyle bir anım 😊 survivor diyince anılarım canlandı 😜
İşte ben o gündemden uzak çocuğum 😁😁😁 moda programı sevmem ama yarışma olsun yemekteyiz olsun görürsem oturur izlerim

2014 yılında daha bekarken kaldığım odayı temizlemeye başladım öğlene doğru. Televizyon açık, Haberler başlayınca da bırakacaktım, kahve keyfi yapacaktım, dinlenecektim. Kanalları dolaşırken Tv8 e denk gelmişim, reklam yok diye de kalmış. Ben çalışıyorum, ard arda programlar başlıyor, giyim kuşam, moda, yemek vs… Artık yorgunluktan ölüyorum, bu haberler ne zaman başlayacak diye saate baktım, saat 21.00 dı. O gün bu gündür o kanalı ve programlarını izlemiyorum. Gündemden uzak, eline kısıtlamasız internet bağlantılı telefon verilmiş çocuk gibi, saatlerini kurgu işlere heba ediyormuşsun gibi geliyor. Bu da böyle bir anım 😊 survivor diyince anılarım canlandı 😜
Zaten, zat-ı muhterem bir programda anlatmıştı. Hep üzücü haberler vs vardı kanallarda, ben de o yüzden insanları eğlendirmek adına bir kanal yapmaya karar verdim demişti kendisi:KK51:

06 Mart 2022

öğlen 13.15
2 küçük kivi tarçınlı
yumurta piyazı
peynir+ 1 dilim pastırma
3 çeri domates
1 tk pekmez tahin + 1 ceviz
1 adet kavılca tam buğday unundan lavaş (ben yaptım)

aralarda
1 adet lavaştan
cevizli muammara
1 küçük yulaf unlu cookie (pekmez tahinli)

akşam 19.30
1 lavaş arasına balık
bol yeşil salata
1 küçük bardak acılı şalgam suyu

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- L u c i a L u c i a

Zipzip- Zipzip- kaptanım neden kaptanların tartı resmini özelden istiyorsun bunu hep merak ettim o_O
Canım simdi mesela sen kaptansin tarti sonucunu açıkladin yuzden 1 cikti
Bende kaptanim bakiyorum yuzde 1 den fazla cikmak icin elimden geleni yapıyorum
Bu durumda ilk aciklayana haksizlik oluyor🤗🤗

06 Mart 2022

öğlen 13.15
2 küçük kivi tarçınlı
yumurta piyazı
peynir+ 1 dilim pastırma
3 çeri domates

aralarda
1 adet lavaştan
cevizli muammara

akşam 19.30
1 lavaş arasına balık
bol yeşil salata

Afiyet olsun canım 🥰

İşte ben o gündemden uzak çocuğum 😁😁😁 moda programı sevmem ama yarışma olsun yemekteyiz olsun görürsem oturur izlerim
Tam annemin aradığı evlatsın 😂 Bende realistin bayrakla koşanı… Yazık kadın kaptırmış kendini evlendirme programları falan izliyor, ‘ajanstan anne bunlar, tutulmuş adamlar, Allah aşkına değiştir kanalı’ diyorum. O kadar inanmış ki kadın ‘Ajan mı? Tipi de benziyor zaten’ diyerek cevap veriyor😏

Maviş Şirinler ve kaptan şirinimmmm
L u c i a L u c i a
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sporları yapıp, menüleri yazıp tüm avantajları alacağız değil miiiiii? :rapci::rapci::rapci:
Geçen hafta sonucu spor avantajı belirledi unutmayalim. :KK15:
Diyetimiz ve sporumuz, çıtır hatunlar olarak yaza girmemizi sağlayacak.
Eltiler görümcekler çatlayacak. :süslü:
İlk Bahar geldi bile.🤗 Haydiiiiiiiii şirinler aşkına bol bol şirinleyelim. ❤️🥳❤️🥳❤️🥳
sara_28 sara_28
Cordelia Cordelia
Amine Busra Amine Busra
@s i d e l y a
@Elhan
pastelfit pastelfit
60kiloyum 60kiloyum
fesang fesang
Zipzip- Zipzip-
Eltim henüz yok, gorumcem 50 kg catlatacak kimsem yokmuş tühhh 😅😭🤣

Tam annemin aradığı evlatsın 😂 Bende realistin bayrakla koşanı… Yazık kadın kaptırmış kendini evlendirme programları falan izliyor, ‘ajanstan anne bunlar, tutulmuş adamlar, Allah aşkına değiştir kanalı’ diyorum. O kadar inanmış ki kadın ‘Ajan mı? Tipi de benziyor zaten’ diyerek cevap veriyor😏
Bende asla izleyemiyorum tahammul edemiyorum. Hiç tv izlemiyorum şuan

6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay

İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu

İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye

Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata

2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim

Zipzip- Zipzip- sandriyon sandriyon _ASTRAL_ _ASTRAL_ Cordelia Cordelia

Benim annem babam da öyle, bütün gün naapsınlar takılmışlar bunlara. Ben de çok nadir tv izlerim.

06 Mart 2022

öğlen 13.15
2 küçük kivi tarçınlı
yumurta piyazı
peynir+ 1 dilim pastırma
3 çeri domates

aralarda
1 adet lavaştan
cevizli muammara

akşam 19.30
1 lavaş arasına balık
bol yeşil salata

Afiyet olsun canim ♥️

Back
X