Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Site o kadar donuyor ki tam ömür törpüsü🙃 Hoplaya zıplaya alıntıladım. O sırada gözüme çarptı. L u c i a L u c i a geçmiş olsun. N nihal etiketleyemedim. Geçmiş olsun. Covid olabilir misin? Tek belirtisi şiddetli baş ağrısı olan bir arkadaşım vardı. Bir de anestezili çekerler öyle bir sıkıntı varsa. Umarım nedenini bulur tedaviye başlarlar❤️

Site o kadar donuyor ki tam ömür törpüsü🙃 Hoplaya zıplaya alıntıladım. O sırada gözüme çarptı. L u c i a L u c i a geçmiş olsun. N nihal etiketleyemedim. Geçmiş olsun. Covid olabilir misin? Tek belirtisi şiddetli baş ağrısı olan bir arkadaşım vardı. Bir de anestezili çekerler öyle bir sıkıntı varsa. Umarım nedenini bulur tedaviye başlarlar❤️
Ben uygulamadan giriyorum. Bugün çok sıkıntı çıkardı bana da

Ben uygulamadan giriyorum. Bugün çok sıkıntı çıkardı bana da
Hiç bir şey yapamıyorum. İlk günden beri yaşıyorum bunu yeni değil. Ayrıca şarjım da dayanmıyor buraya girince. İlk girdiğimde şarjım 85 ti. 15 dk ancak oldu herhalde şarj 55🙃 Benim de telin de ömrünü yiyor🤣🤣

Cok uzuldum Allah şifa versin canim. Acaba anestezili emar cektiremez misin
Amin canım 🙏 gidince ilk onu sorucam inşallah bu sefer yaparlar.
Takım olarak sarılalım. :KK60::KK19::KK60::KK19::KK60:@Zeynep_Nihal
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
İnan ağlıyorum.su anda atilmayacagimi bilsem öyle bir laf sayacam ki aileme küfür edicem ki.bak gör anne baba kardeşlerim diye ama 🤬🤬🤬🤬
Yok canım covid değil.allah razı olsun 💋

Hiç bir şey yapamıyorum. İlk günden beri yaşıyorum bunu yeni değil. Ayrıca şarjım da dayanmıyor buraya girince. İlk girdiğimde şarjım 85 ti. 15 dk ancak oldu herhalde şarj 55🙃 Benim de telin de ömrünü yiyor🤣🤣
Amaaan şarjı hiç sorma. Bataryayı bile değiştirdim bana mısın demedi günde en 4 kere şarj ediyorum🙄

Amin canım 🙏 gidince ilk onu sorucam inşallah bu sefer yaparlar.

İnan ağlıyorum.su anda atilmayacagimi bilsem öyle bir laf sayacam ki aileme küfür edicem ki.bak gör anne baba kardeşlerim diye ama 🤬🤬🤬🤬

Yok canım covid değil.allah razı olsun 💋
Yaaaaa :( offf ne olur at o düşünceleri kafandan

Menülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum😔
Regli dönemi ve regli iken çok normal yarın tartilicam ben mesela ama diyetisyenim erteletti reglime 2 var diye sizler bakicam ama yani kendimi hazirladim sen sakın oyle gördün diye salma vücudumuz bu anam hormonlarin kölesi olmuşuz 😅😅

Back
X