Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen bırak sporu şimdi, hamur işini anlat bana 😁 nasil hamur yiyerek 30 kilo verdin🤤
Şimdi gördüm kusura bakma. fesang fesang .
Dengeledim hep. Ne yersem yiyeyim hareketi artırdım. Misal 1 simit yerine yarım simit 40 dk dans zumba 2000 adım gibi.
Zihnimde de hep hareket kilo verdidir dedim.yediklerim bana saç olsun dedim .
Bu arada saçlarımda kuvvetlendi.
Spor yaparken aldığım enerjiyi yakıyorum ve depolarıma geldi şimdi onuda yaktım dedim. Evde kolumu bacağımı hep hareket ettirdim. Evde oğlanı bebek arabasında uyuttum başka türlü uyumazdı 1 saat evde bebek arabasıyla gezerdim.. gece 3 de

Ah ah hep bebek arabasınında uyudu minik kuşum. Geceleri baba bana uyku uyutmadı. Ondan sanırım birazda. Nasıl olsa gece sporu oğlumu uyutma dedim. Uyuturken de ohh yediklerimi yaktım dedim moral oldu bana😁😁 sabahda zumba endorfin salgılattı daha enerjik oldum. Tabi uyurdum çok yorgundam oğlum uyuyunca. 10 da uyurduk 2 de 3 de kalkar ev turu atardık. Bazen 5 e kadar uyumazdı

Squat benim dizimi zorladi çok dikkat et yapamazsan baski hissedersen sakın zorlama. Plank bende deneyeyim yarin
Benim sağ diz kapağının arkasındaki kemik çıkık arada girip çıkıyor kendileri.bak onu unutmuşum iyi oldu söylemen 😘
Plank yerde yapılıyor. Mat üzerinde yapıyorum. 🥴
Kız o değil nasıl plank yapıldığını biliyorum.🤭dedim ya geçen gün sırt üstü yere uzaninca poponun bacağa doğru olan bölgesi sallanıyor mu diye sormuştum.o yüzden dedim sen yere uzandin mi diye😎
İyi geceler kizlar ❤️💙💚💛
İyi 🌃 canım 😘

Cinsiyet için henüz çok.erken evet 10 sene sonra ilk bebek Kucagima almakda nasip olursa mucize bebek diyebilirz
Hayırlı olsun inşallah.rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin.saglikli bir hamilelik geçirirsin inşallah 🙏😘

Cok sevindim canım 💕
Sagol canim. Bi arkadasim gordu oglumu bugun nasil enerjik diyor eskiden yerden kalkamazdi yavrum agridan
Yok ya carsambadan beri oynamadi tarti cumadan pazartesiye 1 kg inmez hayal benimki 😞
Insallah olur canim olmasa da vermeye calisman bile guzel 2 gunde degil de 5 gunde gitsin ne olacak ki
Aaa çok sevindim. Çok güzel bir haber. İnşallah şifa da olur. 🙏🙏🙏🙏
Amin Allah razi olsun

Benim sağ diz kapağının arkasındaki kemik çıkık arada girip çıkıyor kendileri.bak onu unutmuşum iyi oldu söylemen 😘

Kız o değil nasıl plank yapıldığını biliyorum.🤭dedim ya geçen gün sırt üstü yere uzaninca poponun bacağa doğru olan bölgesi sallanıyor mu diye sormuştum.o yüzden dedim sen yere uzandin mi diye😎

İyi 🌃 canım 😘
Aaa unuttum onu . Şimdi pijamaları giydim. Yarın yaparim. 😘

Sagol canim. Bi arkadasim gordu oglumu bugun nasil enerjik diyor eskiden yerden kalkamazdi yavrum agridan

Insallah olur canim olmasa da vermeye calisman bile guzel 2 gunde degil de 5 gunde gitsin ne olacak ki

Amin Allah razi olsun
Rabbim şifa versin inşallah 🙏

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia L u c i a L u c i a Elhan Elhan

Kahvaltı 13.40
1 d hindi füme
4 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 d tambuğday
Bir tabak roka

Akşam 19.00
6 kaşık kapuska
1 h baget salata