Yok ya carsambadan beri oynamadi tarti cumadan pazartesiye 1 kg inmez hayal benimkiEksilirsin canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya carsambadan beri oynamadi tarti cumadan pazartesiye 1 kg inmez hayal benimkiEksilirsin canim
Aaa çok sevindim. Çok güzel bir haber. İnşallah şifa da olur.Allaha sukurler olsun yok agrisi etki ediyor demekki. Cok sukur. Sagol canim
Neden olmasın.Supriiizzzz 1 kg birden eksilsem![]()
Şimdi gördüm kusura bakma.Sen bırak sporu şimdi, hamur işini anlat bananasil hamur yiyerek 30 kilo verdin
![]()
Cinsiyet için henüz çok.erken evet 10 sene sonra ilk bebek Kucagima almakda nasip olursa mucize bebek diyebilirzAminnnnnnn canım benim.Cinsiyeti belli değil sanırım canım? İlk bebiş mi,?
Haydi hayırlı haberler ile gel inşallah.Cinsiyet için henüz çok.erken evet 10 sene sonra ilk bebek Kucagima almakda nasip olursa mucize bebek diyebilirz
Benim sağ diz kapağının arkasındaki kemik çıkık arada girip çıkıyor kendileri.bak onu unutmuşum iyi oldu söylemenSquat benim dizimi zorladi çok dikkat et yapamazsan baski hissedersen sakın zorlama. Plank bende deneyeyim yarin
Kız o değil nasıl plank yapıldığını biliyorum.Plank yerde yapılıyor. Mat üzerinde yapıyorum.![]()
İyiİyi geceler kizlar![]()
Hayırlı olsun inşallah.rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin.saglikli bir hamilelik geçirirsin inşallahCinsiyet için henüz çok.erken evet 10 sene sonra ilk bebek Kucagima almakda nasip olursa mucize bebek diyebilirz
Sagol canim. Bi arkadasim gordu oglumu bugun nasil enerjik diyor eskiden yerden kalkamazdi yavrum agridanCok sevindim canım![]()
Insallah olur canim olmasa da vermeye calisman bile guzel 2 gunde degil de 5 gunde gitsin ne olacak kiYok ya carsambadan beri oynamadi tarti cumadan pazartesiye 1 kg inmez hayal benimki![]()
Amin Allah razi olsunAaa çok sevindim. Çok güzel bir haber. İnşallah şifa da olur.![]()
Aaa unuttum onu . Şimdi pijamaları giydim. Yarın yaparim.Benim sağ diz kapağının arkasındaki kemik çıkık arada girip çıkıyor kendileri.bak onu unutmuşum iyi oldu söylemen
Kız o değil nasıl plank yapıldığını biliyorum.dedim ya geçen gün sırt üstü yere uzaninca poponun bacağa doğru olan bölgesi sallanıyor mu diye sormuştum.o yüzden dedim sen yere uzandin mi diye
İyicanım
![]()
İyi geceler.İyi geceler kizlar![]()
AnlaştıkAaa unuttum onu . Şimdi pijamaları giydim. Yarın yaparim.![]()
Rabbim şifa versin inşallahSagol canim. Bi arkadasim gordu oglumu bugun nasil enerjik diyor eskiden yerden kalkamazdi yavrum agridan
Insallah olur canim olmasa da vermeye calisman bile guzel 2 gunde degil de 5 gunde gitsin ne olacak ki
Amin Allah razi olsun