• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağolun kizlar babam persembe grip olmustu sonra bronşit e cevirdi.bir de konuşması peltek olmaya basladi,sonra yemek yemedi su bile içemedi.serumla verildi ilaçları.dün kulak burun boğaza gittiler,o da norolojiye yollamış.emg cektirdik.myastenia gravis diye bir hastalık teshisi kondu.teshisi koyan profesör dakikalar bile önemli tedavisi hemen başlamalı dedi.biz de hastane hastane gezdik.bu hastalık özel bir tedavi gerektiriyormus.üniversite hastanesine gidin dediler.acilden yonlendirilirsiniz denildi.acillerde hic bisey yapılmadı artık gece aldık babamı imza atıp çıktık hastaneden.insallah bugün tedavisine baslayabilirler.simdi kızkardeşimle hastaneye gidiyorlar.dua edin babama ne olur.Çok korkuyorum.1haftada 6 kilo zayıfladı.nefes slmakta da zorlanıyor😢😢😢😢
canım benim Allah acil şifalar versin
benim babamda da bir kas erimesi hastalığı olmuştu. çok zor teşhis ettiler.
istanbulda bezmialem hastanesinde teşhis ve tedavi oldu artık iyi çok şükür
bezmialem üniv nörolojide bir prof koydu teşhisi adı prof. dr. Talip Asıl (şimdi oradan ayrılmış)
sonrasında ilgilenen prof. dr. Azize Esra Gürsoy du.
bilmiyorum bir faydası olur mu ama söylemek istedim.
çok çok çok geçmiş olsun :110:

Kuzum şimdi geldim doktordan. Emzirdiğim için kas gevşetici hap, iğne vs veremiyorlar. Parol yazdı onu içeceğim.
Yürüyüş yapıyorum dedim, tek başına yetmez fizik tedavi de gerek dedi. İki hafta sonra geçip geçmeme durumuna göre tekrar gel dedi.
Normalde ağrı başlayınca yürüyemiyordum ama bence burda attığım adımlar rahatlattı biraz. Hafif bir şekilde atlatırım inşallah
çok geçmiş olsun kuzucum :KK200:

Çıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışım🤣🤣 iki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense 😩 neyse ki yarın okullar tatil💃💃

Çok tesekkur ederim hosbuldum 🥰🥰 Gün sonu mu yaziliyor öğünler besinler canim ❤❤
Evet gün sonu yazıyoruz. Menü ve spor bildiriyoruz.
Spor yaparsan beni etiketlemeni rica ederim.
İlk sayfada kurallar ve form var. Uygunsa formu doldurmanız çok iyi olur. Sizi tanımış oluruz.
❤️❤️

Çıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritilmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışım🤣🤣 iki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense 😩 neyse ki yarın okullar tatil💃💃
Çok geçmiş olsun canım benim. ❤️

Back
X