İyiİyi geceler kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiİyi geceler kızlar![]()
İyiNeyse kızlar ben yatayım artık, sabah erkenciyim her zamanki gibiiyi geceler diliyorum
![]()
Aman inşallahHasta değildir, hoşuna gitmiyordur. Bizde de aynı durum var çünkü![]()
Ohh tadından yenmez.Üstüne bir de milletin evini eleştiriyoruz![]()
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımvalla zaten bu ara 80 lerden kurtulamadım diye sıkılıyordum ama bir de bazı sorunlar oldu. azcık huzursuzum.
Ay orada yasayanlar napsinEvet tatlim. 500.000 TL ye cok zor. İstanbul'da yok.
Bende artik sadece bakicamBakmakta güzel.![]()
Icimde heves kalmadi yeminlenAynen canım.gir şu meşhur ev sitesine anlarsın.burasi TÜRKİYE![]()
Iyi geceler canimNeyse kızlar ben yatayım artık, sabah erkenciyim her zamanki gibiiyi geceler diliyorum
![]()
Benim minnak tuvalete gittiğimde kapıda bekliyor. Ben severken elimi tutuyor bırakmıyor.Hasta değildir, hoşuna gitmiyordur. Bizde de aynı durum var çünkü![]()
Valla denilecek çok şey var da yutkunuyoruz canımAy orada yasayanlar napsin
Yazik gunah ya
Bende artik sadece bakicam
Icimde heves kalmadi yeminlen
Iyi geceler canim
İnşallah nasip olur alırsin canım. Allah Herkese gönlüne göre versin.Ay orada yasayanlar napsin
Yazik gunah ya
Bende artik sadece bakicam
Icimde heves kalmadi yeminlen
Iyi geceler canim
Uyumuyor mu? Tam olarak alışmamis olabilir. Bir de insanlar nasıl farklı ise her kediAman inşallah
Kucağıma alıp okşuyorum filan, bi 10 dakika duruyor sonra gidiyor
Bu ne arıyor burda.
İyi geceler canım.İyi geceler kızlar![]()
İyi gecelerNeyse kızlar ben yatayım artık, sabah erkenciyim her zamanki gibiiyi geceler diliyorum
![]()
İyiBu ne arıyor burda.
İyi geceler canım.
İyi geceler
Zeynep_Nihal
Tesnim1903
L u c i a
gewezebidik
pastelfit
sandriyon iyi geceler kızlar.
![]()
Benim 1.58 işte ben de o çıtayı kaçırdın bel göbek alıp başını gidince dur dedim bakalım umarım inerim sen kadar canımBenim boyum 152 ama. O açıdan göbeğim var halen bel 72-74 cm göbek 79 cm. Azcık yesem 85 oluyor göbepim. Bel de 80 oluyor.
Yarın bu videoyu yapacağım. Sizleri de beklerim.![]()
Çok şükür ben İyiyim canım ama annem kolunu kırdı onunla ilgileniyorum çok fazla giremiyorum siteye .. öpüyorum sizleriKahve __Kokusu beybimmm nasılsın?
Bahsettiğim büyük erkek çok uyuyor, küçük kız fazla uyumaz, oyuncu minnak prensesUyumuyor mu? Tam olarak alışmamis olabilir. Bir de insanlar nasıl farklı ise her kedi![]()
farklı sanırım.