- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
Eeeee bu yarış , hiçbir şeye benzemez . Sorumluluk var sonuçtaŞuan adım sayım 2000 de kalmış diye volta atıyorum evde herkes bana gülüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeeee bu yarış , hiçbir şeye benzemez . Sorumluluk var sonuçtaŞuan adım sayım 2000 de kalmış diye volta atıyorum evde herkes bana gülüyor![]()
Bilgilendirme için teşekkür ederimTakımı cuma gunleri renklere ayirip rekabet yapiyoruz
Cuma en cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Mavi ve kirmizi takimda menu ve adim zorunluluğu var
Yesil takimda sadece menu zorunlulugu var
Alışırsıniz sisteme aktif olun yeter![]()
Ay sorma severim bu durumu kafam meşgul olmasa oo neler yaparım, eşim diyor ztn veriyorsun koruyamiyorsun diye verildikten sonra beraber korumaya da başlarım sizler ileEeeee bu yarış , hiçbir şeye benzemez . Sorumluluk var sonuçta![]()
Faydası nedir canım cevizli suyu benim karaciğerim için vermişlerdi ama sirkeli suyu İlk kez duydum3 yıl önce diyetisyene gitmiştim. Bana akşamdan 1 bardak suyun içine 1 ceviz içini ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup, sabah olunca onun suyunu içmemi ve cevizlerini yememi söylemişti . Şimdi aklıma geldi. Denemek isteyenler için yazdım![]()
Açıklamadı bana ama bence yağ yakıcıdır. Elma sirkesini günlük hayatta çok kullanırım, yerleri silme suyuna mutlaka eklerim. O dönem de içmiştim . Bi bakayım internete , neymiş faydasıFaydası nedir canım cevizli suyu benim karaciğerim için vermişlerdi ama sirkeli suyu İlk kez duydum
Eltine kadar sevinçten çıldırıyordumDünün menüsü
Sabah
2 Yumurta
1 kk peynir
Yeşillik
Ara
Sütlü filtre
2 kare bitter
Akşam
1 kase mantar çorbası
6yk köfteli patates yemeği
Salata
Eki Görüntüle 3024803 Dünün adımları
Bugünün menüsü
Sabah
1dlm eppek 1 tk fıstık ezmesi
Eki Görüntüle 3024797
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Eki Görüntüle 3024799
eltimde de 6 küçük sarma , 1 ince dilim kek yedim malesef
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Güle güle oturun. Huzur mutluluk neşe içinde inşallah.Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkkramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
Ceviz sindirime iyi gelirmiş.sirke de yağ yakarmış canımFaydası nedir canım cevizli suyu benim karaciğerim için vermişlerdi ama sirkeli suyu İlk kez duydum
Ahh bu EltilerEltine kadar sevinçten çıldırıyordum
İnşallah yarına o sarmalar ve kek buharlaşır.Afiyet olsun canım
![]()
Ben bu durumu çok yaşıyorum. K.v dede bile yapıyorum. Herkes alıştı. Bugün yürüyüş var mı diyorlar.Şuan adım sayım 2000 de kalmış diye volta atıyorum evde herkes bana gülüyor![]()
Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde oturunKaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkkramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
Hayırlı olsun canımKaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkkramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
valla insan nasıl da değişime uğruyor de miCanım bu üzüntüyü hemen avantaja çevir. Seninle yarışırken müthiştin hasta halinle nasil da mücadele ettin. Yine yaparsın. Sana güveniyorum sen de kendine inan.![]()
hayırlı olsun canım.Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkkramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
Çok teşekkür ederim Bozacim.acayip basit anlatıyorum.![]()
Elhan
1nci adım : O ifade sitesine gir . İstedigin ifadenin sadece üzerine tıkla (seç yani, kopyalama yapma) seçtiğin zaman, sitenin adres çubuğuna otomatik kopyalanacak
2nci adım : oraya yapışan adresi kopyalayıp, burada mesaj yazma kısmına gel, burada resim ekleme bölümüne tıkla
Sana bir ok bir de zincir gösterecek, zinciri seçip yapıştır. Ekle
İfade haziirr
Ayrıntılı anlattım ama kısacası, beğendiğin ifadeyi seçip, burada belirttiğim zincire ekliyorsun. URL biciminde olacak.