Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Takımı cuma gunleri renklere ayirip rekabet yapiyoruz
Cuma en cok kilo veren kirmizi kaptan oluyor
Kirmizi kaptan mavi kaptani seciyor
Mavi ve kirmizi takimda menu ve adim zorunluluğu var

Yesil takimda sadece menu zorunlulugu var

Alışırsıniz sisteme aktif olun yeter 🤗🤗🤗
Bilgilendirme için teşekkür ederim

13 Mart Pazar
10.30 Sirkeli su
11.30 filtre kahve
12.30 yumurta salatası, 2 kaşık patates salatası, bolca yeşil salata, 7 zeytin, 1 karabuğday patlağı acukali, 1 karabuğday patlağı tahin pekmezli açık çay
14.30 sade türk kahvesi
17.30 cay ve Züber, glutensiz mısır patlağı
19.30 fırında kadınbudu köfte ve 4/5 dilim pataes, yeşil fasulye ve kuru fasulye 3/4 yk önceki yemeklerdi
Form çayı ve soda iciyorum
2.5 litre su oldu adım sayımı sporumu aticam
Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit _ASTRAL_ _ASTRAL_

3 yıl önce diyetisyene gitmiştim. Bana akşamdan 1 bardak suyun içine 1 ceviz içini ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup, sabah olunca onun suyunu içmemi ve cevizlerini yememi söylemişti . Şimdi aklıma geldi. Denemek isteyenler için yazdım 🤗
Faydası nedir canım cevizli suyu benim karaciğerim için vermişlerdi ama sirkeli suyu İlk kez duydum

Faydası nedir canım cevizli suyu benim karaciğerim için vermişlerdi ama sirkeli suyu İlk kez duydum
Açıklamadı bana ama bence yağ yakıcıdır. Elma sirkesini günlük hayatta çok kullanırım, yerleri silme suyuna mutlaka eklerim. O dönem de içmiştim . Bi bakayım internete , neymiş faydası

Dünün menüsü

Sabah
2 Yumurta
1 kk peynir
Yeşillik

Ara
Sütlü filtre
2 kare bitter

Akşam
1 kase mantar çorbası
6yk köfteli patates yemeği
Salata

Eki Görüntüle 3024803 Dünün adımları
Bugünün menüsü
Sabah
1dlm eppek 1 tk fıstık ezmesi

Eki Görüntüle 3024797
Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle

Eki Görüntüle 3024799

eltimde de 6 küçük sarma , 1 ince dilim kek yedim malesef :skandal:

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan
Eltine kadar sevinçten çıldırıyordum 😜
İnşallah yarına o sarmalar ve kek buharlaşır. 🥺 Afiyet olsun canım 💙

Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkk ☺️🥳🥳🥳🥳 ramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
Güle güle oturun. Huzur mutluluk neşe içinde inşallah. 🙏🙏🙏

Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkk ☺️🥳🥳🥳🥳 ramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde oturun😊

Hayırlı olsun canım 💙 o kadar zahmetten sonra hayırla sonuçlanmış çok şükür. Allah sağlıkla, huzurla evine geçmeyi nasip etsin.:dua:

Canım bu üzüntüyü hemen avantaja çevir. Seninle yarışırken müthiştin hasta halinle nasil da mücadele ettin. Yine yaparsın. Sana güveniyorum sen de kendine inan. :dua:
valla insan nasıl da değişime uğruyor de mi 😥 covidliyken 2 hafta kaptandım, nasıl da kilo verdim. tamam iştah da pek yoktu ama spor da yapamamıştım. azim de vardı yemedim fazla. halbuki hastayım diye yiyebilirdim.
şimdi o halimden eser yok. incecik bayanlara bakıyorum. gram yağ yok üzerlerinde, bense 79.9 a inmeyi beceremedim hala. vücut bıngıl bıngıl yağ 😓

Selamlar misafirim var gelemiyorum🥰
Elhan Elhan Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- erenmothers erenmothers

9.00: Tavada yumurtalı tost, domates, kapya, yeşil zeytin, kapya ve papatya çayı
13.00: Sütlü kahve ve kuru incir (3)
18.30: Palamut (fırınlanmış), marul salatası ve turp
Su 2 litre
11D98250-1BD7-41A2-BBF9-3E96837E33FD.jpeg

hayırlı olsun canım.

m1211.gif
acayip basit anlatıyorum. Elhan Elhan
1nci adım : O ifade sitesine gir . İstedigin ifadenin sadece üzerine tıkla (seç yani, kopyalama yapma) seçtiğin zaman, sitenin adres çubuğuna otomatik kopyalanacak
2nci adım : oraya yapışan adresi kopyalayıp, burada mesaj yazma kısmına gel, burada resim ekleme bölümüne tıkla
Sana bir ok bir de zincir gösterecek, zinciri seçip yapıştır. Ekle
İfade haziirr
Ayrıntılı anlattım ama kısacası, beğendiğin ifadeyi seçip, burada belirttiğim zincire ekliyorsun. URL biciminde olacak.
Çok teşekkür ederim Bozacim.
b0310.gif

Çok basit bir şeyi atlıyormuşum.

Back
X