Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü yazarken kimi etiketliyoruz Cordelia Cordelia

7 .00 filitre kahve
10.00 kahvaltı: 1 h yumurta, 3ceviz, patates salatası, 2 tatlı kaşığı fındık ezmesi,1 TK bal, 1 slm çok tahıllı ekmek

13.00 1 muz

16.30 hamsi +salata+turp
10000 adım +400 ipsiz zip
2 lt ye yakın su
Suskunkardelencim menün de spor da çok güzel. İyi başladın maşallah :KK9::KK9:
Zipzip- Zipzip- ve Cordelia Cordelia etiketliyorsun canım. Takıma girdiğinde kaptanini da ekleyeceksin.

Ablaaa bu benim aklima neden gelmedi 🤭😒😅😅😅😅 hiçte söylemiyorsun
Canım dakika tutmuyorum, saymıyorum da iyi geliyor. Ayrıca ellerini poponun altına koyup biraz destek de alabilirsin çok rahat yapıyorsun o zaman. :confused:Spontane ayaklarını her çeşit hareket ettirebilirsin dinlenirken hatta bizimle yazisirken. Keşke daha önce yazsaymisim sevindim bak :KK71:

Screenshot_20220313-230513_Mi Fit.webp@Cordelia Elhan Elhan Bugünün adımları

Herkese iyi geceler

Buzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım arada🤪 Tutmayın beniii😀
Maşallah canım 🧿🧿🧿

iyi günlerde kullanın canım. ben koltukta renkli tercih ediyorum. odanın enerjisini pozitifleştiriyor.
herkesin zevki farklıdır tabi de, arkadaşlar halıyı açık renk al demişler ama bence kırmızılı ya da başka güzel canlı renkte desenli bir halı olabilir. odayı canlandırırdı.

koltuk koyu gri, halı da düz açık krem falan olursa odanın ortamı ofis ortamı gibi olur sanki. yani fazla ciddi. ama tabi sen bilirsin. ben ev eşyasında renklerden hoşlanırım 💕
Aslında ben de renkli severim. Ama her şeye uysun ve leke belli etmesin diye koyu gri aldım. Objeler ile renklendirecegim. Tablo vazo vs. Son halinin de fotosunu atarım mutlaka, çünkü diyetle çok alakalı 🙈🙈

Buzdolabının içini dışını, mutfak dolaplarını (yukarıda 10 kapak, aşağıda 14 kapak), iç camları, 2 balkonu, el izi olan duvarları, tüm elektrik anahtarlarını temizledim, evdeki bütün yatakların nevresimlerini değiştirdim. Kilimleri yerleştirdim, 2 makine çamaşır katladım, bıcı bıcı yaptım, biraz kaşımla gözümle ilgilendim, 30 dkdır da ütü yapıyorum. Kahve peelingi bile yaptım arada🤪 Tutmayın beniii😀
Oh beee okudukça rahatladım 🤣

Henüz burada sistemi pek anlayamadım sanırım bilen bir arkadaşımdan yardım alacağım, telefonumdan da kaynaklanabilir bana cevap yazanı nasıl görüntüleceğimi bile henüz anlayamadım
Canım üstte zil işareti var ya, oraya tıkladığında sana gelen bildirimleri göreceksin.

Back
X