- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 158
- 36
Evet doğru yazmışsın. Çok teşekkür ederim canım amin inşallah cümlemizin mutluluğu daim olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru yazmışsın. Çok teşekkür ederim canım amin inşallah cümlemizin mutluluğu daim olsun
Tartilmasam daha iyiKaptanım bugün sen de tartılacak mısın![]()
Kilo mu aldın kaptanım sen bu aralarTartilmasam daha iyi![]()
Cuma gunu 59.7 ciktim canim dun 59.5 tuKilo mu aldın kaptanım sen bu aralar![]()
Hmm olsun Çok değilmiş kar soğuk hava bitseydi rahatca yürürüz dışarılarda o zaman herşey daha kolay olacakCuma gunu 59.7 ciktim canim dun 59.5 tu
Afiyet olsun canim13 mart menüm
9.0: 1 haş. Yum+ 1 salatalık + 1 domates + 8 s. zeytin+ 1 tb ekmek+ 2 krep+labne
16.0: 2 fincan türk kahvesi +3 zuber top
19.0 : 1 tabak taze fasülye yemeği+ biraz yoğurt+ 10 s. Zeytin.
Su yok denecek kadar az. Evde içmesi zor oldu. Bu haftaiçi işte 1.5tan 2.5ltye çıkarmayı deneyeceğim.
Güle güle kullanin canimBütün gün koltuk baktık aldık![]()
O zamanda ramazan geliyor ama ramazanda cok yiyemiyorum kolay kilo veriyorumHmm olsun Çok değilmiş kar soğuk hava bitseydi rahatca yürürüz dışarılarda o zaman herşey daha kolay olacak
Olsun ramazanda daha dinç oluyor insan akşamları bile yürümek güzel oluyor iftar sonrasıO zamanda ramazan geliyor ama ramazanda cok yiyemiyorum kolay kilo veriyorum![]()
Afiyet olsun canim13 Mart menüm
Kahvaltı:11.00
4 yk menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
Aksam:17.00
1fırın patates
2yk makarna
1dilim ekmek
4 yk tavuk sote