Yazın Antalya'da oluyorum ablamlar orda oturuyor ama Adana daha fena galibaİnşallah canım
Ama Yazın gelme yanıyor buralar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın Antalya'da oluyorum ablamlar orda oturuyor ama Adana daha fena galibaİnşallah canım
Ama Yazın gelme yanıyor buralar![]()
Az yemissin canım yaa, o kadar açım dedin, ben senin yerinde olsam ohooo neler yemedimGünü kapattım. O kadar acıktım ki eve gelince hemen çayı koydum bekleyemedim.
9.00
Kırmızı meyveli yulaf bar
10.30
Tam buğday lavaş dürüm
2 hindi füme süzme peynir marul maydanoz
15.00
Bir tabak menemen (yine dayanamadım)
Bir dilim süzme peynir
Bir tk lutenitsa @sara_28
2 adet soğan halkası
3 wasa
pastelfit @Zipzip-
gezegenfeza @ugurbocuuu @Nefesimmmsin
Ben Anadolu'dayim kaptanımAnadolu değil mi
Piştttttt bir ayağım İstanbul da bende belki yakın olabilirimCordelia biraz daha uzak sana, o Avrupa yakasında
Asfalta yumurta kırılıyor o dereceYazın Antalya'da oluyorum ablamlar orda oturuyor ama Adana daha fena galiba
Yok canım şarküteriden almıştım. Az yemedim aslında ya, ama çok erken bitirdim şimdi baya acıktımAz yemissin canım yaa, o kadar açım dedin, ben senin yerinde olsam ohooo neler yemedim
Lutenitsa yı senmi yaptın? Bildiğim kadarıyla yabancı biyerin sosuydu
Ooooo gel gelPiştttttt bir ayağım İstanbul da bende belki yakın olabilirim![]()
ÜmraniyeAnadolunun neresinde![]()
Hmmmm yakın sayılır, kim var Kartal'daKartala yakınmi mı kız ora![]()
Ümraniye![]()
Ben az matematik çalıştırayım çocukları gelirimKartala yakınmi mı kız ora![]()
Eşim çalışıyor bizde yaza taşınacağız büyük bir ihtamelleHmmmm yakın sayılır, kim var Kartal'da
Aaaaa hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsunEşim çalışıyor bizde yaza taşınacağız büyük bir ihtamelle
Teşekkür ederim canımAaaaa hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Biri benBurada 6 pro var bir de ytmz var. 7 oluyor. Biri b o z a biri ben biri Elif kalan 3 kişi çıksın ortaya.![]()