Saçlarımla döveyim onlarıBugün şöyle saçları güzelce boyat canım sonra yarın sınıfa saçlarını savura savura girde görsünler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarımla döveyim onlarıBugün şöyle saçları güzelce boyat canım sonra yarın sınıfa saçlarını savura savura girde görsünler![]()
Seninle benim hiç basenimiz yok yaaaaa haniiii.onun için çok etkili canımBende var ama hiiiiiç kullanmadım
Ayyyy ağzına sağlıkAynen canım. Saçın hem güzel olucak öğlende uyumadigin için akşam erken uykun gelir.acken uyursan sabah daha mutlu uyanirsin![]()
Evet hiç basenimiz yokSeninle benim hiç basenimiz yok yaaaaa haniiii.onun için çok etkili canım![]()
Ya öyleymiş geçen baktım bende inanamadım annem izmirde artık yaz tatilinde gidince hatırlarsam alırım lastiğimin kıymetini bilemedim şimdi peşine düştümSen annenden geri iste canım.cok pahalilar yaa.![]()
Çok şanslıyız sadece burada ikimizin yokEvet hiç basenimiz yok![]()
582948247 alıntı yapınca mutlu oluyor musun minnoşum kaptanımİ
Kahvaltı yok mu
Afiyet olsun canım
Günaydın
neydi unuttum
Günaydın
Dikkat et canım
Geçmiş olsun canım
Seninki yine bir tık içerde , benimki bir tık dışarda
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Niye hatırlattın şimdi hep yazıcak
O zaman burdan ayrılma
Gündüz uyuma kilo yapar![]()
Afiyet olsun tatlım.kahvaltımı yaptım![]()
Hahaaa benim lisedeki resim öğretmeni bizim sınıfa benim dersimi önemseyeceksiniz yoksa sizi gözlerimle döverim derdi birden o aklıma geldiSaçlarımla döveyim onları![]()
Ohhhh kıskananlar çatlasınÇok şanslıyız sadece burada ikimizin yok![]()
Benim kocamanÇok şanslıyız sadece burada ikimizin yok![]()
Sana da afiyet olsun biricikimAfiyet olsun tatlım.
Aynı dakikalarda kahvaltı ediyormuşuz![]()
Yaa ben zamanında bime gelmişti o şekilde aldım.ama uzun süre dayanıklı değil.bende adam akıllı alayım dedim fiyatları görünce kalın don lastigiyle mi yapsam demeye başladımYa öyleymiş geçen baktım bende inanamadım annem izmirde artık yaz tatilinde gidince hatırlarsam alırım lastiğimin kıymetini bilemedim şimdi peşine düştüm![]()
Afiyet olsun güzelimYeşil çaaay içelim güzelleşelim
Neden olmasın don lastiğinin neyi eksikYaa ben zamanında bime gelmişti o şekilde aldım.ama uzun süre dayanıklı değil.bende adam akıllı alayım dedim fiyatları görünce kalın don lastigiyle mi yapsam demeye başladım![]()
Benim de Arapça, hem onlar önemsemiyor hem benHahaaa benim lisedeki resim öğretmeni bizim sınıfa benim dersimi önemseyeceksiniz yoksa sizi gözlerimle döverim derdi birden o aklıma geldi![]()
Yok canımBenim kocaman
Ama o fotoda siyah dar kot giymiştim yaaa olduğundan ince göstermişti kuşumYok canımfesang ve ben basen eritmek istiyoruz.aslinda onun yok baseni foto atmıştı.ama inanmıyor baseni olmadığına
![]()