• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ok kaptan
Nekadar
Tabagin yarisi kisir yarisi sehriye salatasimi olsun mesela
Yada kac kasik
Kasik hesabından hic anlamiyorum🙈
Bulguru az yesilligi cok olursa kisiri bir tabak yiyebilirsin
Canım kaptanım çok şükür ateşi düştü sanırım üst diş geliyor 🥰 gribal enfeksiyon olsa belli olurdu.
Gelirim tabii burdan ayrılırsam eski düzene dönerim 😱 🥶 bugün biraz yeşil besleneceğim. İzinli olduğum için menüleri yazma zorunluluğum yok sanırım 🙃
Izinli oldugun icin gerek yok canim🥰

Kızlar suslendim puslendim attım kendimi dışarı ilk ayna da giyinince bakınca anam dedim kilo vermişim popo şekillenmiş 😅 squat faydaları çok pis gaza geldim heee
🧿🧿

She-Raa She-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime 🥺 affet
Geçmiş olsun canım.Migren bende de var. Bir tane parol içip, göz bandımı takıp, 1 saat uyuduğumda hiçbir şeyim kalmıyor ☺️

Afiyet olsun canım. Sorun yok bence güzel menü 🤩

Ay Canım benim 🥰 bugün de avucuna sidelya yaz her cıs a uzandığında beni hatırla 😅

Afiyet olsun canımcım 😘😍

Afiyet olsun güzel menü amaaa
O lokum ne lokumu. Hamur işi lokum mu tatlı lokum mu? Nereden tutsam elimde kalıyor :confused:

Afiyet olsun 😘

Ayaklarına sağlık kaptancım 😍

Günaydın canım. Küçük bebeğin mi vsr neden uyuyamadın 😔
Kaptanım🙈normal lokum şu gül yapraklı olanlardan:oops:

Bu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun 😊
Çok güzel görünüyor canım, şimdiden afiyet olsun 😘

merhaba kızlar iyi pazarlar 💕 sağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba :KK51::KK51::KK51:

zayıflama-görsel.webp

Geçmiş olsun kuzum ♥️
Saatinin temasına bayıldım bizim saatler aynı mıydı 🙃 özel mi indirdin içinde var mıydı bu ay resmi
Aynı canım saatlerimiz. Telefonuna haylou fit uygulamasını indir. Aygıt menüsünde gösterge paneli diye bir bölüm var, dünya kadar tema var. Aynı zamanda sen kendi çektiğin fotoğrafları da tema yapabiliyorsun.

Sagol kaptanim

Simdi gunde yicegim seyleri dusunuyorum
Menuyu paylasimmi sizle fikir verin neyi nekadar yiyebilirim
Canım önceki günden ertesi günün yemeklerini belirleyince hiç bocalamıyorsun ne yiyeceğim diye. Elindeki isteye ve saatlerine uyuyorsun

Bu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun 😊
Harika görünüyor, afiyet olsun😋😋
merhaba kızlar iyi pazarlar 💕 sağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba :KK51::KK51::KK51:

Eki Görüntüle 3030000
O günler hepimiz için yakındır umarım🥰

Back
X