• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yatağımın tam karşısındaki dolaba astım hepsini, her sabah vicdan azabı gibi içime otursunlar! Hiçbir yiyeceğin tadı sağlıklı ve zinde bir vücudun verdiği hazzı veremez. Teoride maşallah herşeyi biliyorum ama pratikte çok zorlanıyorum😒
Çok iyi yapıyorsun tatlım. :super:

20 Ocak yeme fasli kapanmıştır. :KK68:
11.30 Ispanak köklü , iki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, karışık yeşillik, domates , salatalık, çay
13.00 Hin.cevizli, tarçınlı Türk kahvesi
15.15 Bir yulaf bar
16.50 İki parça haş. et , iki kepçe ezogelin, bir elma ( et yediğimde midem bulanıyor bastirsin diye elma yenildi) salata yapmaya üşendim.
Su ve sporu geç saatlerde bildiririm.
Zipzip- Zipzip- @s i d e l y a pastelfit pastelfit
Biricikim Mart ayındayız 🤭

Benim cimcimelerin tıkırtısına uyandım, arkadaş dolabın üstündeki sepeti düşürüp kafana nasıl geçirdin, çıkmaya çalışırken ses yaptı, ya duymasaydım?
Allah korumuş 🤲
Günaydınn herkeslere.
Ben 2 gündür menü yazmıyormuşum😱

Hemen yazsam🤪

Cuma;
9.00; 4 tb ekmek+ peynir + zeytin (doymadım o sabah)
12.30; köfteli milföy mantısı (10 küçük mantı)
17.30 ayran leblebi

Cumartesi;
Kahvaltı; 2 tb ekmek menemen biraz peynir
ÖÖğle ; turk kahvesi 1 parça yğzde 90 kakaolu çikolata
17.30; 1 tabak çorba biraz kerevşz yemeği.

Cuma su 2.5 lt ama cumartesi 1 ya vardır ya yoktur.

😘😘😘😘😘😘
Afiyet olsun
Günaydınlar :KK3:
Bugün pazar olmasının pek bir önemi yok. Gece boyu pek uyuyamadım ve sabah 6 da tamamen kalktım güne başladım 😤
:( Ben de kızımı sallayarak uyuyamadım pek
Gelelim benim sır gibi sakladığım cuma menüme 🤭
10:00
Yarım poğaça, yarım kaşarlı tost, 1 kurabiye, 2 minik çıtır tavuk
16:00
3 yk özbek pilavı
Salata ayran turşu
1 dilim yalancı profiterol, 1 dilim kek

1 lt su

Zipzip- Zipzip- She-Raa She-Raa
Afiyet olsun.
Cumartesi menüsü

10:00
1 dilim tb ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, çatalın ucuyla kaymak, 1 çk bal
12:30
SSade kahve, 1 kare bitter
16:00
Minik muz, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
18:00
1 tabak brokoli salatası, 3 yk pilav, 2 bardak ayran

2 Lt su

Eki Görüntüle 3029919
Zipzip- Zipzip- @Cordelia She-Raa She-Raa
Afiyet olsun
Günaydın kaptanim Afiyet olsun💚

Afiyet olsun ablacim ♥️

Günaydın ablacim ♥️
Teşekkürler 🥰
Bu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun 😊
Afiyet olsun, emeğine sağlık
Afiyet olsun 😍😍
İlk sayfada yeşil takım yok. 😭😭😭😭
Ben çoktan farkettim, dedim yeşil takım yarışsiz diye mi koyulmadi 🤭
Niye bana gözlerini pörtlettin 😄🤭🤭🤭 eppegimin arasına koyar seni de yerim 😄 stres iştah açıyor bende 🤭
İfadeyi salladım öyle, nickten de esinlendim biraz.
İyi akşamlar 🤭
merhaba kızlar iyi pazarlar 💕 sağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba :KK51::KK51::KK51:

Eki Görüntüle 3030000
İnşaallah olacaksın
19 mart menum
11.00
Peynir, 3 4 zeytin, 1 sahanda yumurta, 3 dilim ekmek, 2 3 catal pekmez, 2 3 catal recel

16.00
3 kasik makarna
Salgam suyu

19.30
1 Izgara levrek
Salata
@s i d e l y a Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun 💕🙋🏽‍♀️
Afiyet olsun kaptanim 💚
Teşekkürler 🥰
afiyet olsun canım ben de az önce içtim. yanında cevizli un helvası vardı 🤦‍♀️
Çok yemedin inşaallah, sağol 😘
18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta18.03.2022 CumaCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takım
@s i d e l y aKırmızı Kaptan
68,7​
✅✅
pastelfit pastelfit Kırmızı
62,00​
✅✅
Elhan Elhan Kırmızı
63,20​
✅✅
@sandriyonKırmızı
66,80​
✅✅
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Kırmızı
74,40​
✅✅
fesang fesang Kırmızı
58,60​
✅✅
erenmothers erenmothers Kırmızı
75,70​
✅✅
@limonlutarcinlikekKırmızı
62,70​
✅✅
@KinoalihatunKırmızı
76,70​
✅✅
Zipzip- Zipzip- Kırmızı Sarı
Kırmızı Takım ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Kırmızı Takım ortalama Sonuç
Mavi Takım
She-Raa She-Raa Mavi Kaptan
88,00​
✅✅
Hallederiz Hallederiz Mavi
82,10​
✅✅
@HLLAKMavi
66,55​
✅✅
@MaviokurMavi
59,70​
✅✅
@SuskunkardelenMavi
56,90​
✅✅
@ugurbocuuuMavi
56,70​
✅✅
@North RiverMavi
77,30​
✅✅
@gewezebidikMavi
68,20​
✅✅
@L u c i aMavi
84,5​
✅✅
@Busra 17Mavi Sarı
Mavi Takım Ortalama
Spor avantaj ödülü % 1
Spor avantaj ödülü % 1
Menü avantaj ödülü % 1
Mavi Takım Ortalama Sonuç
Yeşil Takım
@B O Z AYeşil Kaptan
81,60​
✅✅
@CordeliaYeşil
63,15​
✅✅
@ChedariceYeşil
83,70​
✅✅
@YtmzYeşil
69,80​
✅✅
@HanimKelesimiGetirYeşil
58,10​
❌❌
@HAYAT40INDABASLARYeşil
54,80​
❌❌
@GuzguzelimYeşil
69,60​
❌✅
@Kendinin en iyi hali olYeşil
69,40​
✅✅
@gezegenfezaYeşil
72,80​
✅✅
@Tesnim1989Yeşil hamiş
66,80​
✅✅
Yeşil Takım Ortalama Sonuç
Eline sağlık
Eline sağlık kaptanım 😘

Kuzum boşuna hırpalıyorsun kendini. Zamanında zayıflamadın tamam ama şu an zayıflama yolundasın. Kendine zaman ver biraz. O aldığın kiloları 1 günde, 1 ayda almadın. Şöyle düşün; haftalık 1 kg vermeye devam edersen 1 ayda 4 kg gider. 2 ayda 8 kilo, 3 ayda 12 kilo, 4 ayda 16 kilo….yaza 2-3 ayımız var .sen o zamana kadar bu şekilde devam edersen o kıyafetlerin içine girersin 💪
Evet ayda bir ideal, eğer kilo çoksa

Nerede benim can özüm diyordum ki bugünün pazar olduğunu hatırladım :olamaz:
Pastelfitsiz pazar da ne bileyim :KK14:
Neyse bir bardak soğuk su iyi gider. En iyisi su içmek :eğlence:gidip su bulayım sahilde sular da petrol varili gibi pahalı :süslü::süslü:
Pazar günleri off günüm canım:KK48:
Dışarda su içme zaten wc ihtiyacı olur
20 Ocak yeme fasli kapanmıştır. :KK68:
11.30 Ispanak köklü , iki yumurtalı omlet , peynir, zeytin, karışık yeşillik, domates , salatalık, çay
13.00 Hin.cevizli, tarçınlı Türk kahvesi
15.15 Bir yulaf bar
16.50 İki parça haş. et , iki kepçe ezogelin, bir elma ( et yediğimde midem bulanıyor bastirsin diye elma yenildi) salata yapmaya üşendim.
Su ve sporu geç saatlerde bildiririm.
Zipzip- Zipzip- @s i d e l y a pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım. Et yediğinde her zaman mı miden bulanıyor, geçici bir durum mu?

Selam kızlar, bugün 2 hatta, 2 buçuk, buçuk nasıl oluyorsa cızım var, pişman diilm yediğim için. Kardeşim e eşlik ettim. Ayda yılda bir geliyor ama farkındaysanız bahane gibi oluyor. Bahane g.. gibidir herkeste bulunur diye bir söz var. Pastayı canım istemeden yedim, diyet yaptığımdan söz etmemiştim dün. Söyleyince kötü hissediyorum çünkü.

Selam kızlar, bugün 2 hatta, 2 buçuk, buçuk nasıl oluyorsa cızım var, pişman diilm yediğim için. Kardeşim e eşlik ettim. Ayda yılda bir geliyor ama farkındaysanız bahane gibi oluyor. Bahane g.. gibidir herkeste bulunur diye bir söz var. Pastayı canım istemeden yedim, diyet yaptığımdan söz etmemiştim dün. Söyleyince kötü hissediyorum çünkü.
Allah iyiliğini versin çok güldüm😄
Olsun bitti gitti, önümüze bakalım. Bugün gördüm , bir porsiyon tatlının telafisi 3 gün sürüyormuş😭

Geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah. Eve girdiğim gibi üst üste misafir geldi şimdi tekrar çıktık halı bakmaya gidiyoruz akşam gelirim😘😘
Kolay gelsin canim görüşürüz ♥️
Merhaba hanımlar:KK36:
Merhaba ablacim♥️
Selam canim♥️

Kuzum boşuna hırpalıyorsun kendini. Zamanında zayıflamadın tamam ama şu an zayıflama yolundasın. Kendine zaman ver biraz. O aldığın kiloları 1 günde, 1 ayda almadın. Şöyle düşün; haftalık 1 kg vermeye devam edersen 1 ayda 4 kg gider. 2 ayda 8 kilo, 3 ayda 12 kilo, 4 ayda 16 kilo….yaza 2-3 ayımız var .sen o zamana kadar bu şekilde devam edersen o kıyafetlerin içine girersin 💪
Canım beni üzen nokta; doğumdan bu yana eski bedenimi özlüyor ve bir gün kavuşacağıma inanıyor olmama rağmen hala hedefimden çok uzak olmam ki kızım 5 yaşına girecek 😖 Neyse, kaderde sizlerle tanışmak varmış. Vesilesi de bu oldu 😉

Bu arada bitti bugün.

Sabah 11.30
2 yumurta ve 3 parça sucukla omlet,
Domates, salatalık, bol yeşillik,
2 yk domates sosu,
6 tuzsuz zeytin, 1 kk peynir.
Daha önce tarif verdiğim pırasalı poğaça 2 tane.

Akşam 17.30
1 parça tavuk ızgara,
1 yk zeytinyağ ile yeşil salata.

Dün yazdığın mesaj sonrası hesaplama yaptım She-Raa She-Raa 3 litre su içmem gerekiyormuş. Tamamlamaya çalışacağım. Zipzip- Zipzip-

Bu arada bitti bugün.

Sabah 11.30
2 yumurta ve 3 parça sucukla omlet,
Domates, salatalık, bol yeşillik,
2 yk domates sosu,
6 tuzsuz zeytin, 1 kk peynir.
Daha önce tarif verdiğim pırasalı poğaça 2 tane.

Akşam 17.30
1 parça tavuk ızgara,
1 yk zeytinyağ ile yeşil salata.

Dün yazdığın mesaj sonrası hesaplama yaptım She-Raa She-Raa 3 litre su içmem gerekiyormuş. Tamamlamaya çalışacağım. Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim♥️

Back
X