- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Cumaya eksiye geçersin canim
Valla beden bitik hale geliyor psikoloji desen yerlerde
57,3 olsam ben de ağlardım. Sevinçten hıçkıra hıçkıra.Kız ağladığın kilo bu mukeşke 57.3 olsam
Tatlim bence sigara şirketleri yüzünden olmuştur. Bağımlılıktan kurtaran bir şeyi isterler mi? Araştırdım intihara meylettiriyor diye toplatılması bir de kanser yapıcı madde varmış...Bir dönem öyleydi içindeki bir etken madde yüzünden toplatıldı ilaç,ziban var şidi en son 700 lira filandı.
Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
sidelya
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
Wilma11
@Maviokur
Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@HLLAK
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
@Suskunkardelen
@esema
@Ytmz
Tamam kaptanım.emeğine sağlıksidelya
She-Raa
Kaptanlarim bildirimlerinizi yarin özel mesajla fotoğraf,nick ve tarihli olarak bekliyorum
Diğer bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
sidelya
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
Wilma11
@Maviokur
Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@HLLAK
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
@Suskunkardelen
@esema
@Ytmz
Herkese Selam,
ay bugun güya bi planim yoktu, evin icind ebi o ise kos bi buna gun bitti ben de bittim
20 mart pazar menusu
11.30 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin yagsiz tuzsuz salata, 1 dilim tt ekmek
sekersiz cay
15.00 1 kahve 1 hurma 1 incir, 2 kare bitter, 1 kurabiye (regl olucam, hurma ve incir diyet listemden, bitter ve kurabiye ekstraama karsiliginda 2. ara ogunumu yapmadim)
19.30 6 yk sebzeli et yemegi 1 yk pilav 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 bardak ayran
arada bitki cayi
su 2.5 lt
spor 30 dk leslie - 150 puan
adim 8086 adim 808 puan toplam 958 puan
Cordelia Zipzip- She-Raa Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3030244
Afiyet olsun canımKinoalihatun bu hafta turkuazlar olarak en birinci biz olalim
(insallah dinimiz amin, benim regl haftam ama umarim cok odem olmaz)
Cordelia Zipzip- kaptanlarim, listeler icin, videolar icin cok tesekkurler. Ben bi telefondan, bi bilgisayardan, bi tabletten girdigim icin alintilar karisiyor bazen, cok emek veriyorsunuz listeler icin, hakkiniz odenmez, alintim ucsada ayrica tesekkur etmek istedim ikinize de, elleriniz kollariniz dert gormesin
Bende aglayabilirim sanirim uzun zamandir görmedim57,3 olsam ben de ağlardım. Sevinçten hıçkıra hıçkıra.
Bende görünceme verdim zayıfladıktan sonra vermenin pişmanlıgıpantalonlar, ceketler, paltolar, montlar, kazaklar, tşörtler, bluzler, hırkalar, pijamalar, etekler, elbiseler, eşofmanlar, çizmeler............. of offfffffffff
ay bunalımım depreşti
Tabi ki de . Bu sabah gene 6 da kalkip oturdu hanim kizimizCumaya eksiye geçersin canim
Afiyet olsun canim20 Mart menüm
Kahvaltı:11.00
2yk menemen
Kk beyaz peynir
Tk kaymak
1ck bal
2 dilim tt ekmek
Ara:1 yeşil elma+1avuç çekirdek
Aksam:17.00
4 yk musakka
Cacık
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3030318
Zipzip- Cordelia sidelya gewezebidik
Günaydın kaptanimGünaydın MasterFit mavi kırmızı sarı ve canim yeşil takımım.
Günaydın canimGünaydin
Az kaldı tatlım o 61' lere indiydi sanki
Eline emeğine sağlık canımHerkese Merhaba
Ortaklıları belirledim. Herkese başarılar. En çok kilo veren ekip kazanır.
Ortaklar Kırmızı Takım Takım Kilo Fıstık Yeşili Cordelia Yeşil 63,15Fıstık Yeşili @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40fuşya @fesang Kırmızı 58,60fuşya @limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70ilkbahar yeşili @Ytmz Yeşil 69,80ilkbahar yeşili @Guzguzelim Yeşil 69,60kahverengi @DombiliKus Mavi 82,10kahverengi North River Mavi 77,30kırmızı pastelfit Kırmızı 62,00kırmızı Elhan Kırmızı 63,20lacivert She-Raa Mavi Kaptan 88,00lacivert @L u c i a Mavi 84,5mavi @HLLAK Mavi 66,55mavi @Maviokur Mavi 59,70mor @Suskunkardelen Mavi 56,90mor @ugurbocuuu Mavi 56,70pembe sidelya Kırmızı Kaptan 68,7pembe @sandriyon Kırmızı 66,80Su Yeşili @HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10Su Yeşili @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80turkuaz Kinoalihatun Kırmızı 76,70turkuaz gewezebidik Mavi 68,20turuncu @yildiz4kc Kırmızı 74,40turuncu @erenmothers Kırmızı 75,70yeşil @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60yeşil @Chedarice Yeşil 83,70Yosun Yeşili @gezegenfeza Yeşil 72,80Yosun Yeşili Tesnim1903 Yeşil hamiş 66,80
Doymakta sıkıntı yok tatlım aynı şeyi ben de yaşıyorum. Bulantı yapması yemekten sonra oluyor belki de mide ile alakalı.Hayret, bende et ve yumurta yersem doyduğumu anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?