Ama güzel kilo 59 60 yeter ki çıkma. Düşmemek o kadar da önemli değil bu kiloda
Aman üstüne çıkma da bunlar güzel kilolar
Evet yeşilde olalım bu haftayı güzel bitirirsekÜzülmedim böcüküm artık olduğu kadarhaftaya ara verelim mi ne dersin
E takımlara gir baloncummmkızlar ben 54 ile hamile kaldım
şuan boyuma göre kalçam baldırlarım felan kalın
hiç bir kıyafetime girmiyorum
en fazla 55 olmam lazm
100 gram cok degil abla cumaya 57 leri gorursunCuma 58.10 .
Pazartesi 58:20.
Fark +100
Hafta sonu gene iyi.
Yeşilde de menü yazılıyor. Sarı takıma girelim mıEvet yeşilde olalım bu haftayı güzel bitirirsek
Hepten ara verince yiyoz biz dayanamiyoz
Boyun kaç ki canikomkızlar ben 54 ile hamile kaldım
şuan boyuma göre kalçam baldırlarım felan kalın
hiç bir kıyafetime girmiyorum
en fazla 55 olmam lazm
spor yapmadan olmuo cnm yaE takımlara gir baloncummm
1.65 cnmBoyun kaç ki canikom
Ben de 55 i seviyorum ama belli bi yerden sonra konsantrasyon bozuluyor
Allah senin iyiliğini versin emiYeşilde de menü yazılıyor. Sarı takıma girelim mı
Aynen çok yürüdüm 2 gün hem evde hem dışarda kendi rekorumu kırdım sırtım bacakların tutmadı artık100 gram cok degil abla cumaya 57 leri gorursun
Aynı boydayiz kuşum spor dediğin nedir ya 8bin atarsın sennnspor yapmadan olmuo cnm ya
1.65 cnm
Bu kilo iyi canım üstüne çıkamadığım sürece yavaş yavaş verirsinspor yapmadan olmuo cnm ya
1.65 cnm
Kız ağladığın kilo bu mu
Tamam anlaştık size ozel takim rengi buluyoruz
Artin cok degil cumaya eksiler gelir canim
Haftaya eksiyle başlaman guzel tebrik ederim canim
Herkese Merhaba
Ortaklıları belirledim. Herkese başarılar. En çok kilo veren ekip kazanır.
Ortaklar Kırmızı Takım Takım Kilo Fıstık Yeşili @Cordelia Yeşil 63,15Fıstık Yeşili @Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40fuşya fesang Kırmızı 58,60fuşya Beth18 Kırmızı 62,70ilkbahar yeşili @Ytmz Yeşil 69,80ilkbahar yeşili @Guzguzelim Yeşil 69,60kahverengi @DombiliKus Mavi 82,10kahverengi @North River Mavi 77,30kırmızı @pastel34 Kırmızı 62,00kırmızı @Elhan Kırmızı 63,20lacivert She-Raa Mavi Kaptan 88,00lacivert @L u c i a Mavi 84,5mavi @HLLAK Mavi 66,55mavi @Maviokur Mavi 59,70mor S Suskunkardelen Mavi 56,90mor ugurbocuuu Mavi 56,70pembe sidelya Kırmızı Kaptan 68,7pembe @sandriyon Kırmızı 66,80Su Yeşili HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10Su Yeşili @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80turkuaz @Kinoalihatun Kırmızı 76,70turkuaz @gewezebidik Mavi 68,20turuncu @yildiz4kc Kırmızı 74,40turuncu @erenmothers Kırmızı 75,70yeşil @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60yeşil @Chedarice Yeşil 83,70Yosun Yeşili @gezegenfeza Yeşil 72,80Yosun Yeşili @Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80
Kiloma ağlamıyorum, börek yiyince hemen yansımasına ağlıyorumKız ağladığın kilo bu mukeşke 57.3 olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?