- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Evet bugün yarın dikkat edersem sıfırlar,çarşambaya da eksiye geçerim insallahArtin cok degil cumaya eksiler gelir canim
Görüşüruz abla kolay gelsinBen kaçtım görüşürüz hanımlar
Gönlü zengin kaptanımSana 1 500 puan olur.
Wuhuuuu patron çıkdırdıEva Aşırı tempolu
Herkese Merhaba
Videoların biri 20 dk diğeri 30 dk. her iki videoda 1.500 puan. Geç duyuruyorum internet sorunları yüzünden.Zipzip- e rica etmiştim. Duyuru yapmıştı. eva 1.000 puan demiştim. Ama çok tempolu. O yüzden 1.500 puan. iki videoyu da yapan 3.000 puan alacaktır.
Lütfen rahatsızlığı olanlar hamile olanlar ben zaten fitim spora ihtiyacım yok diyenler bu mesajı dikkate almasın.
İnternet sorunum devam ediyor. Maalesef.
Hakkımızı emeğimizle alırız canımDünün menüsü
Sabah
Yeşilin binbin türlüsünü yazıp bide bize kahverengi yazmış petrol Yeşiliyiz biz ortimle hem pahalandi daHallederiz
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın ablacimGünaydın
Artin cok degil cumaya eksiye düşersin ablaCuma 62
Pazartesi 62,4
Fark +400
İnşallah canımGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın ablacim
Artin cok degil cumaya eksiye düşersin abla
Saol canımGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın ablacim
Artin cok degil cumaya eksiye düşersin abla
Daha neler yarım kaldı bir bilsen alta gitDünkü menu yarim kalmis
Tup bebek denemelerinde dolayi her an doktordaydim bu arada kist de takip altında kalıyordu bende de ağrı adet düzensizliği yada yoğun olma gibi bir etkisi olmadığı için ben pek rahatsızlık hissetmiyordumBende onemsemiyordum ama bana sıkıntı yapmaya başladı bu durum. O yüzden doktora gittim yarin hormon sonuçlarimida gosterip detayli konuşacagim inşallah
tüp bebek bedenimizi çok yoruyorTup bebek denemelerinde dolayi her an doktordaydim bu arada kist de takip altında kalıyordu bende de ağrı adet düzensizliği yada yoğun olma gibi bir etkisi olmadığı için ben pek rahatsızlık hissetmiyordum
Günaydın canimGünaydın hepinize
Artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canim
Dünü soyle canimZipzip- ben nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum ama okuldan gelince oturdum kahvaltı yaptim son lokmayı aşkla sokuştururken (simit günüydü bugün gözüm hicbirseu gormedi demek) AA dedim tartiii Dünü mu söyleyim yarın mı tartiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?