Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaş çok sevdiğim biri davetini geri ceviremedim.başıma ne geleceğini bilerek gittim🤫bende kahve yaptım icicem şimdi.rabbim güzel uykular rüyalar göstersin 💋
Arada oluyor öyle, çokta şey etmeden unutup yola devam etmek lazım 😊 Amin canım. Sana da afiyet olsun. İyi geceler, tatlı rüyalar🥰

Keşke şok diyet yapsaydım, inan böyle bir geri dönüşü olmazdı. Ketojenik diyet yaptım ben. Aldığım ete kadar besin değeri hesapladım, ağzıma attığım bütün yemeklerin makrolarını yağını, karbonhidratını, proteinini gram gram hesapladım. Keton üretimine başladım (vücudun glikoz yerine yağları yakıt olarak kullanması için yağların oluşturduğu minik parçacıklar), her gün keton ölçümü yaptım, 2 haftada bir kan verdim değerlerimde sıkıntı olmasın diye. Yani o kadar çok emek harcadımki. Sonra ne yaptım biliyor musun? Karbonhidratı yavaş yavaş arttırmam gerekirken ben resmen poğaça börekle beslendim. Diyetin suçu yok, bütün suç benim😒
Canım hiç anlamıyorum diyet çeşitlerinden. Benim bildiğim şey ekmeği yani unu, şekeri, tuzu minimuma indirmek ve yürümek . Tüm diyet çeşitleri bu yola çıkıyor bence

Ben ismimi dusunmeden koydum sanirim
Cunku cevizli yarcinli guzel olur limonla tarcin yakismaz pek🤣

Ay ispanakli olanda ispanagi bol olur di mi?
Aynen öyle. Bazen artan yemeklerin içine bulgur koyup pilav yapıyorum. O da güzel oluyor 🤗

İyi aksamlar kizlar yine evde değildim anneme, ordan eltime gittim bu arada eve gidip geldim Kuzey i okuldan almak için benimkisi delilik. Tel arabada unutmuşum , eşimle birlikte maça gitti :KK70: evdeki eski telden girdim sabah paylasirim yediklerimi adımları. Bu ara kv kp bizlerde olduğu için çok sık görüşüyoruz ve mümkün olduğunca dikkat etmeye calisiyorum
İyi akşamlar canım ❤️

Eklentiler

• Screenshot_20220322-232413_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20220322-232413_Pedometer Step Counter.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben de menümü yazayım :

22 Mart Salı menüm

12.30 kahvaltı: 1 tabak menemen(1 büyük soğan, 2 biber, 2 domates, 1 yumurta) , 2 kk peynir, 2 dilim tb ekmeği

16.00 ara: 1 tane tam buğdaylı tereyağlı Konya gevreği

18.00 akşam yemeği: 1 tabak pırasa yemeği, 4 kaşık bol sebzeli bulgur pilavı, 1 kase cacık

Su: 3 litre

Zipzip- Zipzip- @s i d e l y a @L u c i a
Afiyet olsun kaptanım 💙
22 mart menum

5 6 adet siyah kuru uzum
Kahve

19.00
Yarim kase Terbiyeli yesil meecimek corbasi
1 yeke tabaginin icinde Kuru fasulye bulgur pilavi
1 lahmacun
1 bardak ayran

Zipzip- Zipzip- @s i d e l y a fesang fesang
Afiyet olsun canım ❤️
İyi geceler canım ❤️

Bugün arkadaşimla buluştum küçük iki tane tuzlu 🍪 ve iki parmak kalınlığında küçük tatlı yedim.sporumu yaptım hepsine artı koydum sadece bitki çayı içmedim akşam içince uykumu etkiliyor.senin nasıldı bugün🥰

İyi geceler canım nasilsin:KK60:
14.000 adım attım
2 lt su ictim
Ama daha diyet moduna giremedim fazla yiyorum 🙈

Selam canım ❤️
İyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım 💜💚💜💚💜💚
İyi geceler canım ❤️

Oyy o bel ağrısı çok zor😔sabah geçmiş olur inşallah🥰

Çok iyi yoksa bir lokma alayım diye başlayınca arkası geliyo🤭
Bir de son okuduğum kitap alkolik bı anneyi anlatıyordu.Ben de kendime uyarlsdim, bak o kadın bı yudum alınca ne oluyordu sakın yeme diyorum😂

Evlat için olsun be,vereceğiz inşallah🥰🥰tiroidin şimdi ne durumda?

Allah'ım evlatlarına bağışlasın,sağlıcakla taburcu olsun inşallah🤲🤲

Oyy kuzum ya,çok geçmiş olsun😔

Afiyet olsun🥰

Kıyamam ya. Çocuklar mümkünse hiç hasta olmasa… Çok geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim bugün serum yapıldı yarın iğneye götürecwğim hava çok soğuk aşırı🥶🥶🥶menümü yazayım
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta az bidon peyniri domates salatalık 1 siyah zeytin 1 çatal kaymak reçel

Ara15.00 1 fimcan kahve

Akşam18.00 1 ince orta boy lorlu börek ayran(vaktim olsaydı başka yemek yapardım kendime kızım hasta birde oğlumu ben okuldan almaya gidiyorum hergün yetiştiremedim)
Su 2 lt
Zipzip- Zipzip- @B O Z A

Çok teşekkür ederim bugün serum yapıldı yarın iğneye götürecwğim hava çok soğuk aşırı🥶🥶🥶menümü yazayım
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta az bidon peyniri domates salatalık 1 siyah zeytin 1 çatal kaymak reçel

Ara15.00 1 fimcan kahve

Akşam18.00 1 ince orta boy lorlu börek ayran(vaktim olsaydı başka yemek yapardım kendime kızım hasta birde oğlumu ben okuldan almaya gidiyorum hergün yetiştiremedim)
Su 2 lt
Zipzip- Zipzip- @B O Z A
Geçmiş olsun 😔
Afiyet olsun canım ❤️

Back
X