- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 36
İyi geceler canımİyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımİyi geceler![]()
Büyük bir kuru soğan, bol biber, bir şişe domates sos . 1 su bardağı bulgur koydum ama köy bulguru. Markette satılanlar kadar büyük değilAfiyet olsun canim
Bulgur pilavinin icine hangi sebzeleri koydun?
Gözlerim kamaştı canım
Kıyamam sana ben , zor koşullarda adımlarını yetiştirmeye çalışıyorsun . Harikasın canımShe-Raa son adımlarimi volta atarak yapıyorum kolileme yaparken adım eksik kalmış sporumu da yaptım birazdan haber vericem kaptanim
![]()
Ben çok severim pirinç pilavını sulu yemeklerin yanına çok yakışıyor keza et türlerinin yanınada yakışıyorBen genel olarak pek aramam pirinç pilavını ama eşim çok sevdiği için arada yapıyorum , bazen yiyorum bazen de yemiyorum. Pirinç severler için bence uygun senin kullandığın pirinç![]()
2-3 ayımı aldı ya. Ben 82 den sonra 69 a çok hızlı düştüm. Çünkü çocuğum sütten kesildiğinde 82 kiloydum, 10 günde 6 kilo vererek, peşinden de 3 ayda 7 kilo vererek 69 olmuştum. Ay bu hikayeyide kaçıncı anlatışımTeşekkür ederim canım inşallah88 sen 82 ye düşmek ne kadar zamanını aldı
Bugün arkadaşimla buluştum küçük iki tane tuzluZeynep_Nihal nasilsin canim diyet nasil gidiyor
İyi geceler canım nasilsin
Patatesli bulgur pilavı ve taze fasulyeli bulgur pilavıda muhteşem ötesi oluyorBüyük bir kuru soğan, bol biber, bir şişe domates sos . 1 su bardağı bulgur koydum ama köy bulguru. Markette satılanlar kadar büyük değilçok severim bulgur pilavını.
Patlıcanlı, ıspanaklı, mercimekli vs her çeşidi çok güzel
AyyyyyyyPatatesli bulgur pilavı ve taze fasulyeli bulgur pilavıda muhteşem ötesi oluyor![]()
İyi geceler canımın içiİyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım![]()
Ben kaçtım sen geldin canım yarın görüşürüz çok öptüm seniSelaaaaaaammm
Çok hızlı kilo verip hızlı da almışsın canım. Şok diyetler yapmamak lazım. Ben yıllar sonra ara öğün yapmanın önemini anladım. Elimden geldiğince yapıyorum.şu an senin beslenmen gibi besleniyorum. Ekmek sabahları var, akşam yemekten sonra atıştırma olayı yok. günde 3-4 kez de emziriyorum. Ve günlük 10.000 adım atmaya çalışıyorum. Şimdilik haftalık 1 kg civarı gidiyor , inşallah devam eder2-3 ayımı aldı ya. Ben 82 den sonra 69 a çok hızlı düştüm. Çünkü çocuğum sütten kesildiğinde 82 kiloydum, 10 günde 6 kilo vererek, peşinden de 3 ayda 7 kilo vererek 69 olmuştum. Ay bu hikayeyide kaçıncı anlatışımemzirirken Allah var çok kısmamıştım. Sadece akşam yemelerini bitirmiştim, bir de ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyordum. Öğle araları emzirmeye gidiyordum, böylelikle 40 dk yürüyüş yapmış oluyordum.
İyiyim kuzum. İş güç standartı bozmadım. Diyetime ve niyetime zeval getirmedim. Sporumu da yaptıımmmmBugün arkadaşimla buluştum küçük iki tane tuzluve iki parmak kalınlığında küçük tatlı yedim.sporumu yaptım hepsine artı koydum sadece bitki çayı içmedim akşam içince uykumu etkiliyor.senin nasıldı bugün
İyi geceler canım nasilsin![]()