Günaydın ortim benim kekim benimOnu nasil yapiyorsun canim???
Kizlarrrr gunaydinnnn
Günaydın canim afiyet olsunherkese günaydınnn
pazartesi kilom sabitti.
menulerimide gec oldu kusuruma bakmayin
pazartesi menusu
7.40 3 siyah zeytin ,2 dilim cavdar ekmekten tost
10.30 1 latte
13.30 2 yk yogurt,3 yk mercimek yemegi,
18.30 3 kofte ,1 kanat 2 bardak ayran bol salata
1 lt su
Zipzip-
Cordelia
100ip .. 1000 p
15 squat....150p
15 sn....150p
25 dk yuruyus
salı menusu
10.00 tereyagda yumurta,3 zeytin,3 dilim peynir ,salatalik,maydonoz,2 dilim ekmek
18.00 4 kadın budu kofte firinda 1 dilim ekmekli ,domates yogurt roka salatasi
su 1.75lt
25 dk yururs
Çok erken olduğu için telafi edilebilir benceSabah 9dan önce bir sigara böreği iki sarma yenirse ne olur??? Bence bişey olmaz
Günaydın canimGünaydın canikolar
Günaydın canimOnu nasil yapiyorsun canim???
Kizlarrrr gunaydinnnn
Afiyet olsun canim
Daha erken aksama kadar eritirsinSabah 9dan önce bir sigara böreği iki sarma yenirse ne olur??? Bence bişey olmaz
Kolay gelsin. Bu hafta ben de yoğunum. Yeğenin sınavları var. Bende kalıyor.yogun bir haftaydi inan hep kosusturmacaydi
Çok erken olduğu için telafi edilebilir bence
Sağolun varolunDaha erken aksama kadar eritirsin
Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin cordişimKolay gelsin. Bu hafta ben de yoğunum. Yeğenin sınavları var. Bende kalıyor.
sagol canimKolay gelsin. Bu hafta ben de yoğunum. Yeğenin sınavları var. Bende kalıyor.
Günaydın ortim benim kekim benim
Evet ancak erken olursa, akşam bir tane yenirse ben de kilo/siskinlik olarak kalıyorÇok erken olduğu için telafi edilebilir bence
Akşam yemem bu hafta en güzel eksimi göreceğimEvet ancak erken olursa, akşam bir tane yenirse ben de kilo/siskinlik olarak kalıyor
İnşaallah ya, ben bu sefer yarım kilo vericen gibime geliyor.tarti da değişti. Sabah da baktım, pek iç açıcı değilAkşam yemem bu hafta en güzel eksimi göreceğim
Günaydın BozacanGünaydın demiştim sanki
Olsunnngunaydinnnnnn
Hiiiiiç belli olmaz daha iki gün var bozma moraliniİnşaallah ya, ben bu sefer yarım kilo vericen gibime geliyor.tarti da değişti. Sabah da baktım, pek iç açıcı değil
Sağol , bu hafta çok açlık hissettim, çok yorgunluk.ilk hafta iyiydim, gücüm azaldı. İki gün biraz daha dikkat etmeye çalışıcamHiiiiiç belli olmaz daha iki gün var bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?