Afiyet olsun canım
daha saat kac8000 adımı tamamladim
afiyet olsunÖğle , muhtemelen tavuk şiş yicem
Günaydın canimGünaydın gençler
Tartilar arası cok fark yoktur canim yaaBenim bu cuma kilo hesabım nasıl olacakyine başladık
Ekmegi daha az yiyecegim bugun
Çok değil. 15 km. Arabayla bırakıyorum.kücükmuş liseli falan sandımokulu sana yakın mi canım
Afiyet olsun canimÖğle , muhtemelen tavuk şiş yicem
Yaa olur mu öyle sey canim cok kalabaligiz bazen çoğunu bende atliyorum ya da sadece muhtesem atiyorumKızlar beni rahatsız eden bir şeyi söylemek istiyorum.aksamlari daha doğrusu geceleri iyi geceler yada iyi akşamlar yazıyorsunuz yaa.ben hepsine geri dönüş yapamıyorum.tekrar yazınin iletilmesi için sureyi bekliyorum dolması uzun sürüyor o arada giden gidiyor.asla ayrımcılık yapmıyorum aklınıza öyle bir şey gelmesin
maşallah canım tüyo alabilir miyim :)10.49
10.319 adim
Akşam yeme canım.aslansin kaplansin sen yaparsın.ramazan da geliyor.simdiden başlasan süper olurEkmegi daha az yiyecegim bugun
7 de uyandim canim evin icinde yürüyorummaşallah canım tüyo alabilir miyim :)
Evet canım aksam ekmegini birakmam lazım bir ara hic aksam ekmek yemiyordumAkşam yeme canım.aslansin kaplansin sen yaparsın.ramazan da geliyor.simdiden başlasan süper olur
Haha tamam sağolTartilar arası cok fark yoktur canim yaa
Bizim evde iki tarti var 100 gram oynuyor sadece
Normal hesaplariz
Yarışmada degiliz
SağolAfiyet olsun canim
Yaa olur mu öyle sey canim cok kalabaligiz bazen çoğunu bende atliyorum ya da sadece muhtesem atiyorum
Gunaydin kaptanim. Kaşarlı peynirli omlet ve ihlamur vardi kahvaltimda :)Bugun kahvaltı yaparken buraya yaz canim neler yedigini
Afiyet olsun kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?