Her şeyin hayırlısı canım ne yaparsın nasipHayırlısı bitanem, en güzelini yapmışsın kısmet
Amin canım inşallahallahım hayirla hayirlı zamanda nasip etsin ins aarkadaşım
Ellerim kabuk kabuk oldu. Parmagimda da iltihapli şişlik vardi o da daha geçmediHerhade hocam daha yavaş olmam lazım,dün video bulmuştum 6000 adım step diye çıtayı yükseltecem demiştimben onu mutlaka yapacağım
Niye kanadı öyle.
Bebek konusunda umarım en yakın zamanda kucağına alırsın .Yok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......
Evet canım ben bile kendime inanamıyorum
Alerjimi var elinde yoksa.Ellerim kabuk kabuk oldu. Parmagimda da iltihapli şişlik vardi o da daha geçmedi
naber tatlım afiyet olsunYa bende dün aşırı yeme isteği vardı. Aç olmadığım halde sürekli yemek yemek istedim. Sanırım duygusal açlık dedikleri şey bu. Neyse yazayım menümü.
Salı menüsü
11:30
1,5 tost(yumurta, kapya biber, sucuk, kaşar) 5 zeytin, beyaz çay
16:00
3 Kepçe erişteli mercimek çorbası
8 tane muz topları(muz, hindistan cevizi, kakao, fındık)
21:00
Çeyrek ayva
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3032766
Zipzip- Cordelia She-Raa
Amin canım teşekkür ederimBebek konusunda umarım en yakın zamanda kucağına alırsın .
Her şeyin hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun canımEllerim kabuk kabuk oldu. Parmagimda da iltihapli şişlik vardi o da daha geçmedi
Eylül 58 kg idi.pantolonlar da çok büyük fark yok canım yaza kadar tartilmam herhalde cuma günleri sizin tartıları görünce içim gidiyor ama yaza kadar çıkmam tartiyaKac kilosun dicem ama tartilmiyorsun canim
Bende 50 yi gormeyi cok istiyorum ama 51 i gordum en az oda yarismadayken
Bir deCanım çok hassas düşünüyorsun , çok ince ve naziksinbazen kaçabiliyor Mesajlar, birine cevap yazayım derken diğeri unutulabilir. Sayfalar karışabiliyor. Olur böyle şeyler
Bence soğuktan oluyor. Hiç bir kiş bu kadar olmazdi bende anlayamadım ablaAlerjimi var elinde yoksa.
Hava kapadi burda da bebek uyurken koltuga uzanayim dedim buz tuttum suan tutuldum kaldimBenim bugün çok uykum geliyor iş yerinde olmasam kafayı vurup uyuyasım var başımda çok ağrıyor değişik bir durum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Aman dikkat et kendineHava kapadi burda da bebek uyurken koltuga uzanayim dedim buz tuttum suan tutuldum kaldim
Amin ablacım inşallah şimdilik herşey yolunda gidiyor elhamdülillahAşkım pozitifim hep sağlık haberlerini almak nasip olsun.
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun canım benim sağlıcakla yavruların olsun inşallahYok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......
Benim eşimde 3 lafi açmaya başladı aklima sen geldinAmin ablacım inşallah şimdilik herşey yolunda gidiyor elhamdülillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?