Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah bilir yine ama ben hiç istemiyorum. Zaten ikisinin yaş arasi azdı. Ben çalışmak istiyorum artik
Yanlış düşümme ama 2 tane çocuk yeterli zaten,helede şu şartlarda tekrar çocuk olması ciddi masraf bana göre.
Tekrar başa döneceksin kolay değil.

Yok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......

Evet canım ben bile kendime inanamıyorum
Çok üzüldüm canım.insallah olur. Ben hislerime güveniyorum. Senin bebişin gelecek yakında.

Yanlış düşümme ama 2 tane çocuk yeterli zaten,helede şu şartlarda tekrar çocuk olması ciddi masraf bana göre.
Tekrar başa döneceksin kolay değil.
Psikolojik boyutuda çok başka maddi durumuda. Bana diyorki bez masrafi bu yaz biter otekine kaydiririz o masrafı. Onun için o kadar basit. Cocuklar büyüyor ihtiyaclari artiyor günden güne. Gordukleri şeyleri istiyor, merak ediyorlar. Ee ben zaten yillardir ne evime ne kendime merak ettigim hiç birşeyi almadim, eşim kendisi de öyle bayramdan bayrama kıyafet alir. Ayakkabisi eskir ancak oyle degistirir. Neden bir kez daha başa dönelim. Ben bu yaşıma bir daha gelecek miyim? Hep çevremdeki insanlara ozenerek mi yasayacagim. Yanlış anlaşılmasın altin, bilmem ne pahali hediye vs şeyden de bahsetmiyorum. İc camasirlarimi degistirmem lazim mesela onumuzdeki ayı bekliyorum şuan.

Yok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......

Evet canım ben bile kendime inanamıyorum
Saracim Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin gebelik müjdesini bizimle tez zamanda yaşamanı diliyorum.

Erkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.

YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..

Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..

Geçmiş olsun canım. Allah esirgesin. Kurtulmuşsun çok şükür. Erken teşhis olması çok iyi olmuş.

Cok gecmis olsun ablacim

Geçmiş olsun canım. Allah esirgesin. Kurtulmuşsun çok şükür. Erken teşhis olması çok iyi olmuş.
Çok sağol hocam neler yaşadım varya kızım bebek kucakta ayak alçıda uçağa binerim buraya gelirdim hastaneye alçı değişirdi.
Ne sinir kalırdı ne kuvvet bir yerde kırılma noktan olurdu,neyseki geçti o dönemler ..
Tesadüf oldu oda elime geldi 3 cm boyuttaydı neyseki temiz çıktı
Bana neden 2.çocuk yok dedikleri zaman boğasım gelirdi insanları ..
Kimse blmezki ben neler yaşadım.

Sağlıklı da olsa sekiz tane muz topu çok fazla olmuş. Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…