Vallahi ben 2 sene dayanabildim hayır demeye sonradan evet diyeceksen ufaklık fazla büyümeden yapBenim eşimde 3 lafi açmaya başladı aklima sen geldin
Ben kesin istemiyorum şuan. Umarim ileride sorun haline gelmez...
Yaa canim insallah Allah nasip eder guzel haberlerini aliriz burdaYok canım yıllardır çok uğraştım çok tedaviler oldum tedavili tedavisiz gebe kaldım ama olmadı olan yavrumda yaşamadı öyle işte.......
Afiyet olsun kaptanimYa bende dün aşırı yeme isteği vardı. Aç olmadığım halde sürekli yemek yemek istedim. Sanırım duygusal açlık dedikleri şey bu. Neyse yazayım menümü.
Salı menüsü
11:30
1,5 tost(yumurta, kapya biber, sucuk, kaşar) 5 zeytin, beyaz çay
16:00
3 Kepçe erişteli mercimek çorbası
8 tane muz topları(muz, hindistan cevizi, kakao, fındık)
21:00
Çeyrek ayva
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3032766
Zipzip- @Cordelia @She-Raa
Tartılmadan nasil duruyorsun kac ay olmusEylül 58 kg idi.pantolonlar da çok büyük fark yok canım yaza kadar tartilmam herhalde cuma günleri sizin tartıları görünce içim gidiyor ama yaza kadar çıkmam tartiya
Afiyet olsun canimBana yemekspeti perileri geldi
Fiyatlarida görünce kışkışladım, tost yapiyorum yaninda domates salata daha sağlıklıdır dimi en azindan :)
Soğukta yapar çatlamayı,elini her su çıkıiında kremleyeceksino zaman,bepanten çok iyi geliyor ellerede.Bence soğuktan oluyor. Hiç bir kiş bu kadar olmazdi bende anlayamadım abla
Benim eşimde 3 lafi açmaya başladı aklima sen geldin
Ben kesin istemiyorum şuan. Umarim ileride sorun haline gelmez...
Vallahi ben 2 sene dayanabildim hayır demeye sonradan evet diyeceksen ufaklık fazla büyümeden yap
Amin canım teşekkür ederim
Aynen daha sağlıklı en azından.Bana yemekspeti perileri geldi
Fiyatlarida görünce kışkışladım, tost yapiyorum yaninda domates salata daha sağlıklıdır dimi en azindan :)
Ucuz hiç bir şey kalmadıBana yemekspeti perileri geldi
Afiyet olsun adaşımÖnce kahveyi taşırıyordum sonra acele edince suyu döktüm derken kahvem bile bana güldü
Eki Görüntüle 3032940
Saol canımAfiyet olsun adaşım
Okulda çocukları bekliyorum. Açım aç offfBana yemekspeti perileri geldi
Buyur Bozacan arkadaşım geldi kahve içiyoruz gitsin gelcem
Afiyet olsun canimBuyur Bozacan arkadaşım geldi kahve içiyoruz gitsin gelcem
Afiyet olsun, iyi muhabbetlerBuyur Bozacan arkadaşım geldi kahve içiyoruz gitsin gelcem
Afiyet olsun canimEvvvet şuan itibariyle, tadi damağımda minik çikolatamla, yemek olayım bitti.akşama doğru kuruyemiş yeme planım var.
İyiyim tutkucum sen nasılsın balım nasıl gidiyornaber tatlım afiyet olsun
Allah bilir yine ama ben hiç istemiyorum. Zaten ikisinin yaş arasi azdı. Ben çalışmak istiyorum artikVallahi ben 2 sene dayanabildim hayır demeye sonradan evet diyeceksen ufaklık fazla büyümeden yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?