kimlere çıktı?Sitede yine mac maskara ödülü var katıldınız mı hanımlar .
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Sağ ol bitanemBaşın sağolsun ablamAllah rahmet eylesin
Dün zaten azıcık bozdum yiyemem ki.hemen buraya geldim ki durabileyimAblasının gülü ilk ödül gününde sen de ye
O zaman kafanı arkaya eğ@Zipzip- benim tartım eski usul.biliyorsundur kafanı bile öne egsen fazla çıkartıyor.ben de öyle olunca kaldırdım.yenisini de almayı bir ara düşündüm sonra vazgeçtim.ben gramla bile kavga ederimbir gün tartilacam ama ne zaman
Ya onu dicem,eve geldiğimden beri icemedim ama bı çılgınlık yapıp iş yerinde 3 litre içtim. WC olayı olarak da musaittimHanımlar su içelim @B O Z A
İyi yaptın canım, hoşgeldinDün zaten azıcık bozdum yiyemem ki.hemen buraya geldim ki durabileyim
3 litreden fazlasını da içme bence artık, fazlası da zararYa onu dicem,eve geldiğimden beri icemedim ama bı çılgınlık yapıp iş yerinde 3 litre içtim. WC olayı olarak da musaittim
6 ay durdum yaa yaza kadar bekliyeyimO zaman kafanı arkaya eğ
Dün bozduysan hakkın kalmadı. Yağsız tuzsuz bir avuç yenilebilir di ama hayatta öyle diildirDün zaten azıcık bozdum yiyemem ki.hemen buraya geldim ki durabileyim
Hoşbulduk canımİyi yaptın canım, hoşgeldin
Kızdırmayın bozacanı. Yemeyin!!Dün bozduysan hakkın kalmadı. Yağsız tuzsuz bir avuç yenilebilir di ama hayatta öyle diildir
50 kilo olmak bu kadar zor mu yaaO zaman danssss
Aaaa zor tabi. Şahsen ben de 50 kilo olabilemem50 kilo olmak bu kadar zor mu yaa
Aynen aynen,yeter zaten. Eğer iş yerinde icmeseydim de evde anca bı o kadar içerdim. (Fırsat olsa da içmem fazlasını) aradan çıkarmış oldum3 litreden fazlasını da içme bence artık, fazlası da zarar
Yağ da var tuz da su ve çay içiyorum.sanki fazla kokuyor yaa yasak diye belki deYağsız tussuzsa ye,yoksa 5 tane ye.
İçini dökmen iyi oldu. Özürlük bir şey yok tatlım. Bizim sitedeki gibi göz ardı et...onları gördüğün zaman biraz bekle gitsinler. Uzak durmak en iyisi.Neyse özür dilerim çok yazdım
Çok susarsan yudum yudum iç bırak bariAynen aynen,yeter zaten. Eğer iş yerinde icmeseydim de evde anca bı o kadar içerdim. (Fırsat olsa da içmem fazlasını) aradan çıkarmış oldum
Boza can dedin de,17 Nisan'da nick değiştirme hakkım olacak,rakamsal bir şey dusunuyroum. Konsantre olurum.Kızdırmayın bozacanı. Yemeyin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?