- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Ay ne insanlar var ya.Hayır yani çocuktan ne istiyorsunuz gereksizlerBizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.
Yaz canim her zaman sadece diyet yapmiyoruz kiNeyse özür dilerim çok yazdım
Afiyet olsun cicikuşum çok güzel menüİyi akşamlar kızlar. Hemen menümü yazayım aklımdayken,
Sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık kavurma ile omlet,
Bol yeşillik,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin.
Akşam 17.30
Brüksel lahanası 2 tabak,
3-4 köfte (ekmeksiz).
Su:2 litre. Bugün suyu az içtim ama yükleneceğim.She-Raa Zipzip- @North River
Bugün de sinirden yiyemedim zıpzıpım. Cuma günü güzelce yerim artık
22 Mart menüm
Kahvaltı:9.30
1 yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim ekmek
11.30
Yarım simit
Aksam:16.30
4 yk pilav
Haşlanmış tavuk göğsü
2 bardak ayran
18.00
2bardak ayran(cok canım sıkkındı evi yesem doymazdım o derece kaptanım @s i d e l y a uyardığı icin ayran ictim bastırmak icin)
20.00
1bardak ayran
Su:1 litre
Spor:Eki Görüntüle 3033062
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a @
Afiyet olsun canim23 Mart menüm
Kahvaltı:12.00
1dilim ekmek
1dilim sucuk
1yumurta(cift sarılı çıktı)
Aksam:17.00
2yk kavurma
4yk pilav
Salata
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3033065
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a
Aynen öyle bitanem. Kendi pisliklerinde bogulacaklar inşallah. Şimdi evlerinde yine bagirisiyorlar çok keyiflendim beter olsunlarAy ne insanlar var ya.Hayır yani çocuktan ne istiyorsunuz gereksizler
Duzelir insallah canimAnneme çok kırıldım gülüm dün çok ağladım.istediğim kadar herseye koşayım gözünde yok.
Babam henüz iyileşmedi.kıyamıyorum ona.onun için gidiyorum.annem ve kızkardeşim kafalarına göre ilacını da icirmemisler babama.midesini bulandiriyor diye.Çok zayıfladı babam.stres yasak.Hmmm o zaman yapma diyeceğim ama???
Yaa ne guzel darisi basima insallahNeyse biraz da güzel seylerden bahsedeyim. Cumaya kadar söylemeyecektim ama söylicem. Bu sabah coooook uzun yıllardan sonra ilk defa 57.3 gördüm. Umarım cumaya kadar artmaz
Afiyet olsun canimShe-Raa Cordelia Zipzip- canlarım bugün adım hâlâ yazmadı telim yeni oturdum kolileme yapıyoruz çünkü evde bugün izinli idim ama işlerimi hafifletip spora da başlayacağım neyse menümü yaziyim onda da sıkıntı var bulgur bana yasakken çiğköfte yedim lavaş fln değil ama yeşillik ile
23 Mart Çarşamba
8.30 sirkeli su
9.30 sade türk kahvesi
12.00 kahvaltı haşlama yumurta salatası, yeşil salata, 4 zeytin, 2 dilim glutensiz ekmek, yeşil biber sote
15.00 sade türk kahvesi glutensiz kraker
16.00 birkaç dilim portakal ve elma
18.30 akşam yemeği 1 yt karnabahar, bolca yeşillik ve çiğ köfte
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Hemen menümü yazayım aklımdayken,
Sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık kavurma ile omlet,
Bol yeşillik,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin.
Akşam 17.30
Brüksel lahanası 2 tabak,
3-4 köfte (ekmeksiz).
Su:2 litre. Bugün suyu az içtim ama yükleneceğim.She-Raa Zipzip- @North River
Sagol canımAfiyet olsun canim
Huzur kaçırıyorlar.Rabbim evlerine huzur verir mi?Aynen öyle bitanem. Kendi pisliklerinde bogulacaklar inşallah. Şimdi evlerinde yine bagirisiyorlar çok keyiflendim beter olsunlar
Teşekkür ederim kuzum akşam aklımda Leslie yapmak var adım sayıyormus o diyet ve spordan bu ara vazgeçmek istemiyorum düzen bozulmaya başladı evde her yer her yer de ama güçlü olucam inşallahAfiyet olsun canim
Kolay gelsin islerinde
Formülünu ver hemen hep kendine olmazNeyse biraz da güzel seylerden bahsedeyim. Cumaya kadar söylemeyecektim ama söylicem. Bu sabah coooook uzun yıllardan sonra ilk defa 57.3 gördüm. Umarım cumaya kadar artmaz
Çocukluğumdan beri aynı.Ortancayim ben ablam zihinsel engelli.kiz kardeşim annemin farklı versiyonu.küçüklüğüm hep evlatlık mıyım diye düşünerek gecti.beni babam anlar o severDuzelir insallah canim
YaaaÇocukluğumdan beri aynı.Ortancayim ben ablam zihinsel engelli.kiz kardeşim annemin farklı versiyonu.küçüklüğüm hep evlatlık mıyım diye düşünerek gecti.beni babam anlar o sever
Sen bir basla hemen verirsin zıpzıpımYaa ne guzel darisi basima insallah
19 aralikta aşı olduktan sonra kilo almaya basladim o rakamlari goremedim 3-4 aydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?