Sen benim önceki cuma menulerimi gördün mü hiçBenim hiç öyle sağlıklı hayallerim yok. Ben böylem kremşantili çikolatalı sağlıksız hayaller kuruyorum misal hazır yaş pasta
Ama taratoru gözlemenin yanında yiceeeemmmmm
Benim hiç öyle sağlıklı hayallerim yok. Ben böylem kremşantili çikolatalı sağlıksız hayaller kuruyorum misal hazır yaş pasta
Benden küçük olması lazımKız kaç yaşında ki nihal
Yok canım ben hiç değiştirmedimİyi yapmışsın, geçen bir arkadaş nick değiştirdi, sen misin bilmiyorum
Zeynep_Nihal canım geldiğin öyle belli oluyor ki bildirimlerim senin beğenilerinle doluyor❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ablasının gülü yaaaa
Kurban olsunlar sana
AMiN AblamDuaların karşılık bulsun inşallah.hepimiz için olsun bitanem
Aaaah aaah vallahi şöyle sabahtan geceye ne istersem yiyesim var da. Du bakalım nolcakKızpastelfit neden şaşırıyorsun kız sen yemicek misin cuma
Benim uykum var ama sinirden uyuyamicam bugünÇok yorgunum ya üstümde bir ağırlık var
Uyuyamiyorum da
Ben de bu hafta hep öyleydim yaa üstümden tır geçmiş gibiydiÇok yorgunum ya üstümde bir ağırlık var
Uyuyamiyorum da
Ne yiceksin hadi yazın yazmakta kaloriyle değil ya hayal kuruyoruz surdaAaaah aaah vallahi şöyle sabahtan geceye ne istersem yiyesim var da. Du bakalım nolcak
Ama ben yine de zeynepcigime ablasının gülü dicem. Sen böcüküm. DeğiştirememBen 89 luyum kızfesang sen benim ablammişsin bak nihal senle yaşıt
Benim belli kişilere taktığım belli isimler var kafamda. Çünkü sade sade canım demeyi pek sevmiyorumAma ben yine de zeynepcigime ablasının gülü dicem. Sen böcüküm. Değiştiremem
Canım affet bugün adım.ve spor bilgisi veremiycem telefonu hiç almadım elime neredeyse kardeşim geldi baya birşey ayikladik koliledik Allah'tan nakliyeciler yapıcak diyoruzAfiyet olsun canım, bulgur bana da dokunuyor ama çok seviyorum
Bana bugün nazar değdi ben anlıyorum bugün bir arkadaş toplantısına katıldım çok da sevdiğim insanlar ama ben enerjiyi hissediyorum bana ağır geliyor kafami kaldıramıyorum halsizlikten.Ben de bu hafta hep öyleydim yaa üstümden tır geçmiş gibiydibence kan değerlerimizde bir sıkıntı var
Peki canikom de bakalım. Ben sana ne desem fesupanallah fes başıma fes angel festivangelBenim belli kişilere taktığım belli isimler var kafamda. Çünkü sade sade canım demeyi pek sevmiyorum
Ben de Cuma’ya arkadaşımı davet ettimAaaah aaah vallahi şöyle sabahtan geceye ne istersem yiyesim var da. Du bakalım nolcak
Ağustosta 37 olucam inşallahAma ben yine de zeynepcigime ablasının gülü dicem. Sen böcüküm. Değiştiremem
İnanırım canım.iyi gözde kötü gözde maalesef nazar yapıyor.ben bebekken nazardan ölüyormuşum.(annemin yalancısıyım)Bana bugün nazar değdi ben anlıyorum bugün bir arkadaş toplantısına katıldım çok da sevdiğim insanlar ama ben enerjiyi hissediyorum bana ağır geliyor kafami kaldıramıyorum halsizlikten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?