Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi yapmışsın, geçen bir arkadaş nick değiştirdi, sen misin bilmiyorum
Yok canım ben hiç değiştirmedim
Zeynep_Nihal canım geldiğin öyle belli oluyor ki bildirimlerim senin beğenilerinle doluyor❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ablasının gülü yaaaa

Kurban olsunlar sana

Duaların karşılık bulsun inşallah. hepimiz için olsun bitanem
AMiN Ablam

Afiyet olsun canım, bulgur bana da dokunuyor ama çok seviyorum
Canım affet bugün adım.ve spor bilgisi veremiycem telefonu hiç almadım elime neredeyse kardeşim geldi baya birşey ayikladik koliledik Allah'tan nakliyeciler yapıcak diyoruz ama rahat hissediyorum diye giysi yiyicek kiler dolabım hep biz yaptık, duş aldim yeni oturdum kaptanım özür dilerim

Ben de bu hafta hep öyleydim yaa üstümden tır geçmiş gibiydibence kan değerlerimizde bir sıkıntı var
Bana bugün nazar değdi ben anlıyorum bugün bir arkadaş toplantısına katıldım çok da sevdiğim insanlar ama ben enerjiyi hissediyorum bana ağır geliyor kafami kaldıramıyorum halsizlikten.

Ama ben yine de zeynepcigime ablasının gülü dicem. Sen böcüküm. Değiştiremem
Ağustosta 37 olucam inşallah
Bana bugün nazar değdi ben anlıyorum bugün bir arkadaş toplantısına katıldım çok da sevdiğim insanlar ama ben enerjiyi hissediyorum bana ağır geliyor kafami kaldıramıyorum halsizlikten.
İnanırım canım.iyi gözde kötü gözde maalesef nazar yapıyor.ben bebekken nazardan ölüyormuşum.(annemin yalancısıyım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…