Hiç plan yapmadım kiNe yiceksin hadi yazın yazmakta kaloriyle değil ya hayal kuruyoruz surda
Sade sade miBenim belli kişilere taktığım belli isimler var kafamda. Çünkü sade sade canım demeyi pek sevmiyorum
Kolay gelsin canımCanım affet bugün adım.ve spor bilgisi veremiycem telefonu hiç almadım elime neredeyse kardeşim geldi baya birşey ayikladik koliledik Allah'tan nakliyeciler yapıcak diyoruzama rahat hissediyorum diye giysi yiyicek kiler dolabım hep biz yaptık, duş aldim yeni oturdum kaptanım özür dilerim
Doğrudur, yok mu okusa üflese biriBana bugün nazar değdi ben anlıyorum bugün bir arkadaş toplantısına katıldım çok da sevdiğim insanlar ama ben enerjiyi hissediyorum bana ağır geliyor kafami kaldıramıyorum halsizlikten.
Sporlar yapıldı mıHiç plan yapmadım kiçok tehlikeliyim yani
Sade sade micanım deyince biraz yumuşuyo iyi oluyo yaaa.
Kolay gelsin canım
Doğrudur, yok mu okusa üflese biri
Detoks suyu yeşilçay ve yürüyüşTeşekkür ederim
İki gündür kabızlık var kizlartartıda hala 100 Gr eksideyim yarın için öneriniz var mı?
Kimse yok bari kendimi kendim okuyayımHiç plan yapmadım kiçok tehlikeliyim yani
Kolay gelsin canım
Ayy bilmiyorum ki ne yesem , o kadar çok seçenek var kiBen de Cuma’ya arkadaşımı davet ettimo gün yediklerim sonrasında başıma bela olabilir
Sağlık olsun canım, sen içine dindiği gibi işlerini yap da önemli olan o. Ben senin yerine de yürürümCanım affet bugün adım.ve spor bilgisi veremiycem telefonu hiç almadım elime neredeyse kardeşim geldi baya birşey ayikladik koliledik Allah'tan nakliyeciler yapıcak diyoruzama rahat hissediyorum diye giysi yiyicek kiler dolabım hep biz yaptık, duş aldim yeni oturdum kaptanım özür dilerim
Canım bana böyle samimi değilmişiz de nezaketen hitap ediyormuşuz hissi veriyorHiç plan yapmadım kiçok tehlikeliyim yani
Kolay gelsin canım
Ben yarın akşamdan poğaça, tuzlu kurabiye ve tatlı (belirleyemedim, o kadar çeşit var ki) yapacağım. Patates kızartması yapacağım. Misafirim kahvaltıya gelecek.Ayy bilmiyorum ki ne yesem , o kadar çok seçenek var ki
Laubaliyiz işte.Canım bana böyle samimi değilmişiz de nezaketen hitap ediyormuşuz hissi veriyor
Harbi çıldırdı. İyi planlama yapmalısın şira.Ben yarın akşamdan poğaça, tuzlu kurabiye ve tatlı (belirleyemedim, o kadar çeşit var ki) yapacağım. Patates kızartması yapacağım. Misafirim kahvaltıya gelecek.
Akşam da tantuni .
Ve şira çıldırdı
Ben o yüzden canikom diyorumCanım bana böyle samimi değilmişiz de nezaketen hitap ediyormuşuz hissi veriyor
Hoşgeldin canımDetoks suyu yeşilçay ve yürüyüş
Bazısına öyle bazısına değil , yeni tanışınca öyle sonra değilCanım bana böyle samimi değilmişiz de nezaketen hitap ediyormuşuz hissi veriyor
Geçmiş olsun canımRegl ağrısı sınavlar sabah okula git öğlen al derken dağıldım.
Eskisi gibi değilim, yeme performansım çok düştü. Bence midem küçüldüHarbi çıldırdı. İyi planlama yapmalısın şira.
Sağol canım hoşbulduk. Erken uyumak istiyorum. İnşallah 12 de uyumuş olurum. 06.30 da uyanacagim.Hoşgeldin canım
Bazısına öyle bazısına değil , yeni tanışınca öyle sonra değil
Geçmiş olsun canım
Doymak çok güzel bir duygu ben hissedince mutlu oluyorum. Yeme bozukluğu olan kişiler doymuyor. Misal ben.Eskisi gibi değilim, yeme performansım çok düştü. Bence midem küçüldüKesin hepsinden birer tane yer doydum derim. Cuma günleri eşime diyorum ben hala yemek istiyorum ama doydum diye
Yok yaa, sırf hitap değil karşılıklı elektrik de var sonuç olarakBen o yüzden canikom diyorum
Mesela sen benim minnoşumsunHoşgeldin canım
Bazısına öyle bazısına değil , yeni tanışınca öyle sonra değil
Geçmiş olsun canım
Ben uyuyorum şu an aslındaSağol canım hoşbulduk. Erken uyumak istiyorum. İnşallah 12 de uyumuş olurum. 06.30 da uyanacagim.
Ben de doymuyırum hiçDoymak çok güzel bir duygu ben hissedince mutlu oluyorum. Yeme bozukluğu olan kişiler doymuyor. Misal ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?