Yaa sorma iki ucu … değnek. Kimi seçsek diğerine ayıp oluyo
Mavisim ya ondan beni Mavi takima secti
Ama yeşil takımda menü yazmak lazımfes angel cığım canikom gel seni ben seçem yeşil takıma gül gibi geçinip gideriz
Gecen hafta kirmizi takimdaydim ama genelde maviyimCidden hep mavidesin sen sanırım
Teşekkür ederiz canım
Yok yaa ben biliyodum senin kaldığını da yazamadım çocuklar dırdırdır nasıl seçme yaptım allah biliyo. Hala fırça yiyiyorum. Sabahtan beri okuldalarmış, 5 dk demişim 15 dk okulun önünde kalmışızBeni sona bırakmışlar bir de üstüne kimse kalmadı diyorlar
Bi görsen çok seversin, hiç kızamassınBi buluşalım da sana kilo aldırıyım bittin sen
Daha ne alem menü görsün işte sen yaz padişah fermani gibi böööööööyyyle ne o öle 3 satır menü yazıyorlar menü dediğinAma yeşil takımda menü yazmak lazım
Ne guzel darisi Ankaraya insallah yarin kar gösteriyor hava durumuİzmir’e bahar gelmiş kızlar nasıl güzel bir hava var bugün :)
Ay 8 inde geleceğim lütfen sıcak olsunNe guzel darisi Ankaraya insallah yarin kar gösteriyor hava durumu
Yazıyım mı bugünkü menümüDaha ne alem menü görsün işte sen yaz padişah fermani gibi böööööööyyyle ne o öle 3 satır menü yazıyorlar menü dediğinfesang in ki gibi olur
Aynen artık koşturunca mutlu oluyorum oh adım artıyorÖnümüzdeki 3 hafta sonu yoğun olacağım muhtemelenAdım sayım artar en azından hareketlenmiş olurum diye düşünüyorum :)
Nisanin 2 sinde 21 derece görünüyor ısınıyor birazAy 8 inde geleceğim lütfen sıcak olsun
Afiyet olsun canimEski halimden eser yok ama menü yazayım
Sabah 10.00
Bir mandalina, yarım avuç kuruyemiş
Öğle 14.00
2 gözleme kaşarlı pastırmalı
Bir büyük kase havuç tarator
10 yaprak sarma
Çeyrek ekmek ve nutella
Seni görünce su içtimMaviokur eline sağlık kahve için. Alintiya cevap veriyorum, kahve çıkmıyor diye böyle yazdım. Diyecektim foto atin içecekleri. Kimse beni dinlemiyor diye de vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?